Safenet kent Comsenso MSSP status toe

“Het doet ons veel genoegen dit certificaat aan Comsenso uit te reiken”

Op 7 augustus 2013 jl. overhandigde Jeroen Melis van SafeNet Benelux het certificaat voor de Certified Managed Security Services Provider status aan Comsenso voor de sterke authenticatie producten van SafeNet.

Jeroen Melis: “Het doet ons veel genoegen dit certificaat aan Comsenso uit te reiken. Door hun brede kennis van ICT-infrastructuren zijn zij uitstekend in staat om SafeNet SAS in de IT omgeving van hun klanten te integreren.” SafeNet maakt sterke 2-factor authenticatie wereldwijd universeel beschikbaar voor organisaties, ongeacht hun omvang. Zij hebben nieuwe technologieën en concepten gecombineerd en bieden daarmee een revolutionaire, eenvoudige en betaalbare authenticatie oplossing voor elke organisatie.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666, bezoek www.gemalto.com of neem contact met ons op via het contactformulier.