Comsenso bestaat 10 jaar!

Het eerste weekend in mei (2015) hebben wij, samen met onze partners, in en om het Maastrichtse mogen vertoeven en genoten van een geslaagd uitje.

Château St. Gerlach was het verzamelpunt voor de zaterdagmiddag. Het weer speelde mee zodat we op terras een lichte doch smakelijke lunch konden nuttigen.

Om niet geheel ten onder te gaan aan alleen maar culinair, volgde daarna een workshop Valkerij. Wat een bijzonder boeiende ervaring werd. Een interactieve workshop waarbij we in aanraking kwamen met diverse soorten roofvogels. Hoogtepunt van de workshop was het vasthouden en naar de hand roepen van de terror-oehoe en andere roofvogels op de valkeniershandschoen. En natuurlijk zelf vliegen met de roofvogels!

In het Kruisherenhotel even de tijd om de Valkerij te verwerken en wat uit te rusten in dit hotel waar historie en design elkaar ontmoeten.

De restaurant- en keukenbrigade van Restaurant Château Neercanne stond daarna garant voor culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid. Het romantische terras, de fraaie eetzaal en de wijnkelder in de met kaarsen verlichte grotten vormde een prachtige entourage voor ons diner, dat tot in de kleine uurtjes voortduurde. Het bleef daarna nog lang onrustig in het Limburgse…

Het ontstaan van Comsenso

Vier rvaren ICT-experts merkten in de loop van hun carrières dat het niet meeviel om hoogwaardige oplossingen te vinden die niet alleen goed functioneerden maar ook kosteneffectief waren. Het gedeelde verlangen naar meer gezond verstand (‘common sense’) in de ICT-dienstverlening, bracht het viertal er toe om in 2005 een eigen bedrijf op te richten.

Het was hun missie om adequate oplossingen te creëren die een antwoord boden op de uitdagingen op het gebied van hosting, netwerken, toegang, beveiliging, connectiviteit en authenticatie waarmee moderne ondernemingen overal ter wereld worden geconfronteerd.

Filosofie

Sinds de oprichting maakt Comsenso als organisatie een stabiele autonome groei door, zodat er vandaag de dag een betrouwbaar, gemotiveerd en gezond bedrijf staat met een berg tevreden klanten om u te helpen optimaal profijt te halen uit uw IT-infrastructuur.

De filosofie van Comsenso is dat een project nooit eindigt op de go live-datum. Doorlopende service, nazorg en onderhoud zijn cruciaal voor een succesvol project.

Het Comsenso team verbindt zich aan deze filosofie en afhankelijk van uw eisen, bieden wij de service die u wenst.