Nieuwsbrief Nr. 3

Sail 2015, het Comsenso bike-event en meer… inclusief drone-filmpje over ons Sail evenement op de Mahu.

Hierbij weer een actueel nieuwsoverzicht. Ook in de zomerperiode hebben wij niet stilgezeten. Naast onze ‘normale’ werkzaamheden om de continuïteit van onze diensten te waarborgen, hebben we SAIL Amsterdam vanuit de bureaustoel kunnen volgen: een plezierige bijkomstigheid van een kantoor aan het Noordzeekanaal! Ons jaarlijks terugkerende fiets-evenement was dit jaar op een Franse berg. En ons informatie security management systeem is geherstructureerd omdat de ISO27001-standaard een grondige revisie heeft ondergaan. DNV heeft daar opnieuw haar goedkeuring aan gehecht na een zgn. transitie-audit volgens de 2013-norm. Meer hier over en ander nieuws in onderstaande rubrieken.

Veel leesplezier!

Klik hier om verder te lezen.