Comsenso benoemd tot FD Gazelle 2017!

Comsenso heeft een FD-Gazellen Award gewonnen voor haar groeiprestaties in de boekjaren 2014, 2015 en 2016  in de categorie “middelgrote ondernemingen”. Alleen bedrijven die in deze periode elk jaar gemiddeld minstens 20% in omzet zijn gegroeid en winstgevend zijn maken kans op een positie in de ranglijst.

De groei werd op organische wijze gerealiseerd, dus zonder het doen van overnames. Comsenso is vooral succesvol dankzij haar unieke marktbenadering en ongeëvenaarde klantenservice.

Het is voor ons een kroon op het werk en een bewijs dat we de juiste dingen doen. Wij danken bovenal onze klanten voor het vertrouwen dat zij in ons stellen!

FD Gazellen

Liefst 754 snelle groeiers telt de ranglijst van de FD Gazellen – de jaarlijkse groeicompetitie van Het Financieele Dagblad. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. Groeibedrijven zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening, de IT en internetactiviteiten.

Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de veertiende keer. In november 2017 trekt de redactie het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

De prijzen voor alle FD Gazellen worden per regio toegekend in de categorieën klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).