Account Manager ICT-Infra & -Security

De functie

De ideale medior IT security accountmanager is een enthousiast, analytisch en ondernemend persoon met uitstekende presentatie skills, die zijn / haar mouwen wilt opstropen om er helemaal voor te gaan! Je bent het commerciële gezicht van de organisatie en het is voor jou een uitdaging om onze klantenportefeuille verder te ontwikkelen, in de verdieping van de relatie met de huidige klanten en onze dienstverlening brengen naar nieuwe klanten. Je focus ligt hierbij vooral op het uitbouwen van de business bij onze bestaande klanten!

Plaats: Breukelen

Uren per week: 36-40

Opleidingsniveau: MBO – HBO

Tekst gaat verder onder afbeelding

Over Comsenso

Comsenso een club van zeer ervaren en hooggekwalificeerde (gecertificeerde) professionals die zich meten met de top van de Nederlandse markt. Met een no-nonsense cultuur biedt het team van Comsenso haar diensten aan bij haar klanten met vaak al langdurige relaties.

Wij leveren 24×7-beheerde ICT-infrastructuur en security services in binnen- en buitenland.

De basis voor onze dienstverlening is een combinatie van professionaliteit en gezond verstand. Naast kwaliteitsstandaarden, is er veel aandacht voor training en (vendor-)certificering op het hoogste niveau. De betrokkenheid en motivatie van onze mensen is daarbij van essentieel belang.

De kernactiviteiten van Comsenso richten zich op het aanbieden van een veilige netwerkomgeving en infrastructurele services. Deze zeer dynamische omgeving ontwikkelt snel en het team van Comsenso is volop in beweging om haar specialistische toppositie verder te ontwikkelen, een van de belangrijkste projecten van dit moment is de heroriëntatie van ons merk en -beleving.

Wij zijn hard aan het werk om Comsenso in de toekomst nog succesvoller te maken en zijn daarbij op zoek naar het talent dat met ons deze reis wil doormaken!

Wat ga je doen?

Als account manager ga je in een klein verkoopteam aan de slag om het dienstenportfolio bij de bestaande klanten verder uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken.

Het begrijpen van de latente behoefte van klanten, ze daarin adviseren en challengen, het proactief ondernemen om kansen te zien en te pakken. Het bouwen van langedurige klantrelaties gebaseerd op wederkerigheid en het oplossen van de problemen bij je klanten zodat zij succesvol hun operatie kunnen uitvoeren zit van nature in je bloed.

We verwachten een sterke intrinsieke motivatie om een succes te maken van je rol. Daarbij ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière in plaats van de volgende job. Jezelf verder ontwikkelen, samen met de ontwikkeling van het bedrijf.

Jouw profiel

Je het een afgeronde MBO of HBO opleiding en weet wat er gebeurt binnen ons vakgebied ICT en cybersecurity. Daarnaast ben je in staat nieuwe ontwikkelingen snel eigen te maken. Je bent een consultative seller en je weet kansen om te zetten in gezonde win-win relaties.

Je hebt 5-8 jaar commerciële ervaring in een vergelijkbare functie in de ICT. Ervaring en inhoudelijke kennis van ICT infrastructuur en Cyber Security is hierbij een belangrijke pré. Expertise en ervaring met Fortinet (minimaal NSE3) zet je helemaal vooraan de rij.

Daarnaast ben je in staat om zelfstandig je klantrelaties te onderhouden, ben je resultaat geörienteerd en vind je het logisch om je orderpijplijn op te zetten, te onderhouden en te verantwoorden. Hierbij gebruik je een divers palet aan strategieën om (potentiële) klanten aan je te binden zowel online als offline.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en gedijt bij uitstek in een no-nonsense cultuur waarin zelfstandigheid, initiatief en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris, pensioenregeling & representatieve leaseauto (EV)
  • 25 vakantiedagen, laptop & telefoon
  • Een zelfstandige functie in een klein team met veel mogelijkheden voor eigen inbreng
  • 20% bonus bij on-target performance
  • Ruime doorgroei mogelijkheden

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met Lourens van der Wiel op 06-51290496 of mail naar Lourens.vanderwiel@comsenso.com