Wat andere klanten over ons zeggen

Klanttevredenheid betaalt onze boterham…

“Ik heb Comsenso en de mensen die er werken leren kennen als zeer professionele, betrokken en pragmatische mensen. Prettig om mee te werken en doelgericht. Ze vullen de gaten die grote telecomspelers vaak laten vallen. Met hun expertise en inzet hebben ze ons geholpen om, in een hectische periode, van een moeizaam project een succes te maken. Voor mij als manager connectivity, maar ook zeker voor mijn (interne) klanten, de business van Friesland Campina.”

Carel de Vink – Manager Connectivity www.frieslandcampina.com

 

“Comsenso is een betrouwbare partner waarmee goed kan worden samengewerkt. De dienstverlening is professioneel, met servicegerichte medewerkers die begrijpen wat een klant nodig heeft.”

Romano Wattimena – ICT Director www.avio-diepen.com

 

“Een professionele club met vakbekwame mensen die meedenken met de klant, ook de korte communicatielijnen worden als zeer prettig ervaren. Ontzorgen waardoor je je kan focussen op andere zaken.” Zie ook het Common Sense News Nieuwsbrief artikel

Martin Hendriks – ICT Manager Change & IT www.movir.nl

 

“Kwaliteit staat bij Interface Flor hoog in het vaandel en dat zoeken wij ook in onze leveranciers. Comsenso voldoet daar absoluut aan. Bij onze keuze voor 2-factor authenticatie gaven zij gericht advies en kregen we de mogelijkheid om de producten uitgebreid te testen. Daarbij is de support uitstekend en het kennisniveau hoog. Kortom, Interface is een tevreden klant.”

Joost Nieuwenburg – ICT Infrastructure Specialist www.interfaceflor.nl

 

“Al heel wat jaartjes beheert Comsenso een deel van onze infrastructuur. Zij doen zowel configuratie als onderhoud. Als er onverwachte dingen gebeuren is er altijd iemand beschikbaar om ons met raad en daad bij te staan. De contacten zijn altijd vriendelijk. Professioneel, en toch ook ruimte voor een kwinkslag. De meest complexe projecten weten ze altijd weer tot een goed einde te brengen. Wij bevelen ze van harte aan. Voor ons nooit meer een andere partij.”

Vera Donkersloot – Systeembeheerder www.mkb-brandstof.nl

 

“Als kleine IT-afdeling van een middelgroot bedrijf, hebben we niet altijd alle expertise in huis om onze IT-infrastructuur op een gedegen en verantwoorde wijze uit te bouwen. Comsenso ondersteunt ons met diepgaande  netwerkkennis en neemt ons alle werk uit handen als het gaat om de uitvoering van specifieke netwerktechnische projecten. Zo heeft Comsenso voor ons een VPN-inbelmogelijkheid gecreëerd die het mogelijk maakt dat externe partijen rechtstreeks en op een beveiligde manier op ons netwerk kunnen inloggen. Een gedegen oplossing, in korte tijd opgezet en gerealiseerd op basis van de laatste technieken. We zijn heel blij met Comsenso.”

Robert Sigmond – IT Manager www.eurocol.nl

 

“De flexibele en kwalitatief hoogstaande bijdrage van Comsenso maakt het Ordina mogelijk om onze diensten op een hoog niveau te blijven leveren. Comsenso onderscheidt zichzelf door haar toegewijde aandacht voor de klant en door de voortreffelijke support van haar certified engineers.”

Ernst Botter – Team Lead Operations www.ordina.nl

 

“De samenwerking met Comsenso heeft zowel ons interne alsook ons internationale netwerk een nieuwe boost gegeven met de gezamenlijk ingerichte FortiGate-infrastructuur, en de beveiliging van ons netwerk op een nog hoger level gebracht.”

Erwin Zwikstra – Manager IT Technical Services www.samskip.com

 

“Comsenso ondersteunt ons met onze Fortinet-apparaten. Ze geven ons het gevoel dat ze deel uitmaken van onze afdeling ICT, alsof Comsenso onderdeel is van Truckland. Wij vinden het zeer waardevol dat onze IT-partners begrijpen wat belangrijk is voor Truckland. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.”

Fredo Lekkerkerker – Manager ICT www.truckland.nl

 

“Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit staan bij de diensten aan onze eigen klanten hoog in het vaandel. Van onze relaties verwachten wij niets minder. Al vanaf ons eerste contact in 2006 overtreft Comsenso daarin al onze verwachtingen.”

Michiel Benda – Global Information Security Director www.tmf-group.com

 

“Comsenso is voor Cadac Group een ideale partner op het gebied van ICT-beveiliging. Met name de response tijden en de goede service zijn voor ons erg belangrijk.”

Michel van de Vin – System Administrator www.cadac.com

 

“Comsenso heeft ons geholpen bij het opzetten en implementeren van een stukje van onze VPN-infrastructuur. Daarbij werd soepel geschakeld tussen diverse partijen, een pragmatische aanpak gehanteerd en de benodigde kennis ingebracht. Daardoor kwamen we snel en adequaat tot de gewenste oplossing.”

Rob Janssen – Manager Global IS www.marel.com

 

“De Tanatex Chemicals groep heeft 10 kantoren in de wereld en tientallen agenten en distributeurs. Om omze thuiswerkers, reizende medewerkers en third-parties veilige remote access tot onze centrale computersystemen te kunnen garanderen, vertrouwen we naar volle tevredenheid geheel op de SSL VPN-dienst die Comsenso levert.”

Robert Lindhout – Global IT Manager www.tanatexchemicals.com

 

“Comsenso verzorgt voor Stater de Managed Redundancy and Offload van de verbinding naar onze vestiging in Bonn en levert onze RSA-tokens. De weinige storingen die er zijn, worden door Comsenso altijd proactief en snel opgelost.”

Robert Romein – System Engineer www.stater.nl

 

”’Common Sense’ zegt ons dat we niet bezig moeten zijn met het implementeren en beheren van ingewikkelde en technisch uitdagende IT-oplossingen wanneer onze partners dit naar onze tevredenheid kunnen. Dit stelt ons in staat onze mensen zich te laten focussen op hun eigen expertisegebied!”

Jean Pierre Miani – Technology Officer www.infinitaslearning.com

 

“Comsenso is een betrouwbare club die ‘waar voor je geld’ levert en niet bang is om dat stapje extra te doen. Ze leveren creatief maatwerk dat geheel voorziet in mijn behoeftes.”

Robert Wilson – Directeur www.radesys.com

 

“Imperial Tobacco stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid en veiligheid van haar datanetwerk. Om dit te waarborgen hebben we Comsenso gevraagd om ons netwerk door te lichten en ons te voorzien van verbeteringsvoorstellen. Periodiek nodigen wij Comsenso uit om een audit op het netwerk uit te voeren, zodat we voldoende zekerheid aan onze gebruikers kunnen demonstreren dat het ons serieus is, hierop alert te blijven. Wij zijn bijzonder tevreden over de professionaliteit en kwaliteit van het werk dat Comsenso ons levert.”

Erwin Rietbroek – IS Manager www.imperial-tobacco.com

 

“Ik ben zeer gelukkig met de support die we van Comsenso ontvangen. Het team is zeer professioneel, reageert snel en is competent.”

Marc Philippe – System & Network Manager www.wmt-emea.com

 

“Wij werken sinds 2007 samen met Comsenso voor VPN- en partnerconnecties en hebben zeer positieve ervaringen met Comsenso. Het personeel is vriendelijk, heeft veel kennis van zaken, denkt mee over oplossingen en kunnen met zeer korte lijnen werken. Heel belangrijk als je snel een probleem op moet lossen of op korte termijn een nieuwe aanvraag moet behandelen. Ons personeel is verspreid over de gehele wereld en dat levert nergens problemen op.”

Michel Herweijer – System & Network Engineer / Developer www.desso.com

 

“Bedankt voor de uitstekende en snelle service, ik heb nog steeds geen spijt van de keuze voor Comsenso.”

Frans Dreesen – Manager IT & Facilities www.argus-imaging.com

 

“Comsenso levert ons RSA-producten en -service. Voor ons staat Comsenso voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Wij zijn al jaren tevreden.”

Duco Roelofs – Incident Management & Service Desk www.vwe.nl

 

“Comsenso heeft ons ondersteund bij de implementatie van nieuwe firewalls internationaal. Dit is zeer goed en soepel verlopen, ook in de weekenden en in de avonduren een zeer goede ondersteuning.
Als er support nodig is krijg je deze altijd binnen korte tijd en de consultants van COMmon SENse SOlutions zijn op de hoogte van het netwerk en naar mijn ervaring allen ook technisch zeer goed onderlegd. Hierdoor is het mogelijk om snel de juiste beslissingen te nemen, zowel bij implementaties als bij storingen. De no-nonsense mentaliteit en de betrokkenheid van Comsenso maken ons tot een zeer tevreden klant.”

Leon van Velsen – IT infrastructure head  CGDA EMEA www.cgglobal.com

 

“bHosted.nl is een in 2003 opgericht Webhosting bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van Webhosting, Domeinregistraties en VPS. Het klantenbestand telt op dit moment ruim 8.000 klanten. Wij doen al sinds 2012 zaken met Comsenso en zijn daar zeer tevreden over. Zij hebben ons verschillende Fortinetproducten geleverd waar wij ook naar alle tevredenheid gebruik van maken. Vooral de persoonlijke aanpak waarderen wij zeer.”

Stefan Bottelier – CTO & Founder www.bhosted.nl

 

“Vancis is een ICT-dienstverlener en biedt hoogwaardige diensten aan bedrijven, universiteiten en onderwijs- en zorginstellingen. Comsenso ondersteunt Vancis door het leveren van firewall- en load balancingproducten, inclusief support. Comsenso is een lokale speler met een klein hecht team, wat wij als zeer positief ervaren. De toegevoegde waarde ligt voor ons echt in de samenwerking. Ze stellen zich op als partner en niet als leverancier wat ons veel vertrouwen geeft. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Comsenso en waarderen de proactiviteit en betrokkenheid. Wij kijken met veel vertrouwen naar de verdere samenwerking in de toekomst.”

Richard van Drimmelen – Unit Manager Cloud Services www.vancis.nl

 

“Comsenso heeft ons geholpen onze firewalls te upgraden naar de laatste CheckPoint-versie. De voorbereiding zowel als de uitvoering hebben op zeer professionele wijze plaatsgevonden. Flexibiliteit, kennis en zelfwerkzaamheid waren essentieel voor het succes van het gehele project.”

Anton Kamans – Principle Senior Architect Voice www.bt.nl

 

"Ons doel is van elke klant een enthousiaste ambassadeur voor Comsenso te maken"

Eric van Laarhoven, Theo Jekel - Oprichters

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier