4G Quick Connect

Met behulp van een CradlePoint 4G router en internationale SIM’s van onze gespecialiseerde partner Blue Wireless, leveren we een supersnelle en veilige dataverbinding tegen een zeer acceptabele prijs en met afgekocht datavolume per maand.

Comsenso gebruikt Cradlepoint 4G/LTE oplossingen voor betrouwbare en flexibele draadloze connectiviteit op locaties waar huurlijnen of breedband niet beschikbaar zijn. Sneller en goedkoper dan satelietverbindingen, werkt dit ook uitstekend voor maritieme toepassingen en als aanvulling op bestaande communicatiesystemen. Samen met netwerkleverancier Blue Wireless levert Comsenso ook internationaal in 55 landen in Europa en Azië. Allemaal lokaal ondersteund via een wereldwijde field-service organisatie en centraal gemanaged via het Cradlepoint NetCloud platform.

Belangrijkste eigenschappen

  • Supersnel geleverd – vaak binnen enkele dagen
  • Betrouwbare, snelle en kosteneffectieve netwerkverbinding tegen een vast bedrag per maand voor de eerste 200 GB, daarna een vast tarief per GB
  • Extra netwerkcapaciteit of redundantie d.m.v. meerdere SIM’s van verschillende Telco-providers
  • Turn-key geïnstalleerd in 55 landen
  • 24-uurs controle van toegankelijkheid en beschikbaarheid, met storingsmelding
  • Veilig lokaal internetgebruik dankzij tunneling, encryptie en Firewalls
  • Service level agreements die precies aansluiten op uw wensen

Op maat gemaakt

Het eindeloos wachten op een vaste lijn of internetverbinding is hiermee verleden tijd. Ook op plekken waar geen vaste verbindingen geleverd kunnen worden, zoals op zeeschepen of boorplatformen, zolang die zich maar binnen een redelijke afstand van de kust bevinden.

Comsenso realiseert een stabiele verbinding, voorzien vant internetconnectiviteit via het 4G/5G mobiele netwerk tegen een vast tarief, inclusief switch, lokale WiFi, firewall en router. Hiermee kunt u ook een upgrade van de bandbreedte van uw vaste netwerk uitstellen (misschien wel voor onbepaalde tijd) en blijft uw bedrijfsnetwerk snel genoeg voor videoconferenties, VoIP en soortgelijke toepassingen. Desgewenst kunt u voor ‘local internet break-out’ inschakelen met antivirus, antispam, inbraakpreventie en/of URL-screening, zodat de internetprestaties voor de externe gebruikers verbeterd worden terwijl de optimale balans tussen kosten en beveiliging gehandhaafd blijft. Daarnaast volgen onze beveiligingsprofessionals de nieuwste internetbedreigingen op de voet en bewaken ze de firewallactiviteit, zodat u er zeker van bent dat de beveiliging ook op langere termijn gewaarborgd is. Zoals valt te verwachten van een integrator verzorgt Comsenso het ontwerp, de bestellingen, de implementatie en het beheer van uw complete netwerkverbinding.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666 of neem contact met ons op via het contactformulier.