Connect

Voor hedendaagse (internationaal) opererende bedrijven is snelle, veilige en betrouwbare ontsluiting van hun vestigingen, partners en medewerkers tegen lage kosten essentieel om de voorsprong op de concurrentie te behouden.

Het laten regelen van een lokale internetverbinding met de juiste kenmerken door een goedwillende secretaresse in Kuala Lumpur kan een uitdaging zijn. Met de beheerde Connect Services van Comsenso legt u het probleem voor het lokaal aanvragen, aansluiten en invoicen van lokale netwerkaansluitingen daar waar het hoort, bij de mensen die er verstand van hebben en de hele dag niets anders doen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Volledig beheerde, snelle netwerkconnectiviteit via toegangstechnologie zoals metro ethernet, het internet, satellietverbindingen, xDSL, MPLS, leased lines of kabel
  • Op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van uw organisatie; redundant indien en wanneer nodig
  • Internationaal beschikbaar als one-stop-shop via partnering met wereldwijd opererende betrouwbare partijen
  • Lage totale kosten
  • Alles-in-één oplossing met zowel verbinding, hardware als software

Efficiënt beheer

Het valt niet mee om een WAN (wide area network) op te bouwen dat 24 uur per dag 100% betrouwbaar functioneert en bovendien kosteneffectief is. U kunt natuurlijk leased lines of MPLS-netwerkverbindingen bij een grote provider aanschaffen voor uw internationale connectiviteit, maar dat maakt uw netwerk erg kostbaar en heeft u dat allemaal wel nodig? Aan de andere kant: is het gebruik van gewone internetverbindingen wel veilig genoeg voor het transport van uw essentiële bedrijfsgegevens? En hoe kunt u uw infrastructuur efficiënt beheren?

Op maat gemaakt

Dit zijn geen eenvoudige vragen. De antwoorden hangen voor een groot deel af van de specifieke behoeften en omstandigheden van uw organisatie. Daarom heeft Comsenso zijn Managed Connect-services ontwikkeld, waarin de best mogelijke technologieën worden gecombineerd om een op maat toegesneden netwerk te creëren dat precies voldoet aan uw unieke wensen en vereisten. Bovendien worden de netwerkaansluitingen beheerd door onze hoogopgeleide en ervaren medewerkers, zodat uw eigen mensen meer tijd overhouden voor andere taken. U kunt erop vertrouwen dat de integriteit van uw systemen en gegevens gewaarborgd is dankzij de combinatie met onze Secure Internet Connectdienst en de inzet van zeer geavanceerde tunneling-, encryptie- en firewall-technologie. Kortom: Comsenso ontwerpt, bestelt, implementeert en beheert uw netwerk voor u.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666 of neem contact met ons op via het contactformulier.