Secure Internet Connect

Fortinet firewalls en internetverbindingen vormen een prima en zeer kosteneffectief alternatief voor een duur (internationaal) MPLS WAN. En omdat u toch al internetverbindingen en firewalls heeft kunt u die ook mooi aanwenden voor lokale internet-break-out met de benodigde beveiliging. Uw remote branch offices zullen u dankbaar zijn als ze de snelheidsverbetering zien t.o.v. gecentraliseerde internettoegang.

Het is niet zo moeilijk om computers aan te sluiten op een server in hetzelfde gebouw. Maar hoe zit het als u de computers van twee externe vestigingen wilt verbinden met een server in een central datacenter? Of als u verbindingen tot stand wilt brengen tussen alle computers op honderd verschillende vestigingen? En hoe configureert u individuele gebruikers die verbinding willen maken vanuit hun woning en vanaf hotelkamers en luchthavens? Het opzetten van een bedrijfsnetwerk via het internet is een aantrekkelijke oplossing, met name als u de kosten beheersbaar wilt houden. Om dit op de juiste manier te doen, presenteert Comsenso een service die gebruik maakt van beveiligde internettoegang.

Belangrijkste eigenschappen

  • De Fortinet Unified Threat Management Appliances zijn de afgelopen jaren door Gartner telkens beoordeeld als ‘best-value-for-money’
  • Beveiligde VPN’s dankzij IPSec tunneling-technologie
  • 24-uurs controle van toegankelijkheid en beschikbaarheid, met storingsmelding
  • Service level agreements die precies aansluiten op uw wensen
  • Lage totale kosten

Op maat gemaakt

Met deze beheerde service realiseren we betrouwbare en kosteneffectieve Virtual Private Networks (VPN’s). Bovendien leveren we de expertise die nodig is voor een adequate beveiliging van uw bedrijfsgegevens tegen internetbedreigingen en aanvallen. Als gecertificeerd Fortinet Managed Security Service Provider implementeren we altijd minimaal twee FortiGate Firewall-systemen met voldoende capaciteit. Desgewenst kunt u voor uw externe locaties ‘local internet break-out’ inschakelen met antivirus, antispam, inbraakpreventie en/of URL-screening, zodat de internetprestaties voor de externe gebruikers verbeterd worden terwijl de optimale balans tussen kosten en beveiliging gehandhaafd blijft. Daarnaast volgen onze beveiligingsprofessionals de nieuwste internetbedreigingen op de voet en bewaken ze de firewallactiviteit, zodat u er zeker van bent dat de beveiliging ook op langere termijn gewaarborgd is. Omdat elk netwerk zijn eigen specifieke vereisten heeft, leveren we alle opties die u nodig hebt. Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerk. U hoeft geen grote bedragen te investeren in de mensen en de knowhow om beveiligde netwerken te beheren, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666 of neem contact met ons op via het contactformulier.