iPass Unified Mobility Access

Uw medewerkers willen met hun laptops, tablets en smartphones altijd toegang kunnen krijgen tot het internet en tot uw bedrijfsnetwerk – waar ze zich ook bevinden. Met iPass Open Mobile bieden we overal ter wereld veilige WiFi-internet tegen vaste kosten per maand. De onontbeerlijke beveiligingslaag wordt nog versterkt door integratie met onze bekroonde Secure Remote Access en Strong Authentication service.

 

Er is een revolutie aan de gang die even ingrijpend is als de internetrevolutie: de mobiele revolutie. Uw medewerkers willen met hun laptops, tablets en smartphones altijd en overal toegang kunnen krijgen tot uw bedrijfsnetwerk, tot hun applicaties, e-mail, contactpersonen en kalenders, en tot het web. Bovendien verwachten ze dat u de hiervoor benodigde mobiele internettoegang verschaft. Het aanbieden van 3G- en WiFi-toegang is echter een kostbare zaak, zowel vanwege de kosten van providers als vanwege de administratieve overhead. Dit geldt nog sterker in een internationale context. Daarom heeft Comsenso wereldwijde mobiele internettoegang toegevoegd aan zijn beheerde services, zodat u zich niet langer bezig hoeft te houden met de meest uiteenlopende providers in verschillende landen

Belangrijkste eigenschappen

  • Internettoegang vanaf mobiele apparaten zoals laptops, iPhones, Android-telefoons, tablets
  • Lage, gestandaardiseerde servicetarieven dankzij mondiale inkoopkracht van iPass
  • Voorspelbare vaste tarieven voorkomen nare verrassingen
  • Aantoonbaar aanpasbaar aan nieuwe en toekomstige mobiliteitstechnologieën
  • Eenvoudige integratie met aanwezige IT-infrastructuur

Op maat gemaakt

Hoe dit in zijn werk gaat? De bekroonde oplossing iPass Open Mobile biedt uniforme mobiele toegang op mondiaal niveau. ’s Werelds grootste virtuele netwerk voor mobiele breedband omvat meer dan 2 miljoen WiFi hotspots, Ethernet-netwerken in hotels en luchthavens, vliegtuigen alsmede inbeltoegangspunten in ruim 160 landen. Comsenso levert iPass aan uw organisatie als een turnkey-oplossing, waarbij wij zorgdragen voor alle technische aspecten, de bestellingen en de facturering.

Bovendien profiteert u dankzij de wereldwijde inkoopkracht van iPass van de laagste toegangstarieven. De nieuwste mobiele technologieën worden getest en direct geïmplementeerd, zodat uw gebruikers profiteren van probleemloze verbindingen. Hierdoor bewijst de mobiele revolutie ook voor uw organisatie zijn nut.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666 of neem contact met ons op via het contactformulier.