SecureWorks XDR

Het hebben van goed hang- en sluitwerk is inderdaad van essentieel belang  voor de beveiliging van uw IT-omgeving. Het is echter niet voldoende. Cybercrime BV heeft namelijk ook het principe van innovatie ontdekt. Slimmere methoden om binnen te dringen maken een meer weerbare organisatie noodzakelijk. Slachtoffer van een hack of ransomware aanval worden, het is helaas een kwestie van tijd, ook voor uw organisatie.

Weerbaar worden betekent op ieder moment zicht hebben op wat er zich afspeelt binnen uw IT landschap, weten wat verdacht is maar beter nog wat echte dreigingen zijn, en weten wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn van verdachte zaken. En uiteraard tijdig kunnen ingrijpen om schade te voorkomen of in ieder geval te beperken.

Om dit effectief te kunnen doen is en samenspel van ervaren mensen, de juiste technologie en gedefinieerde processen nodig. En daar zit nou net het probleem, de ervaren mensen zijn zeer schaars, en de juiste technologieën kunnen complex zijn.
Om dit probleem aan te pakken is uitbesteden van het security vraagstuk een goede oplossing, echter alleen op voorwaarde dat de beoogde partij beschikt over de combinatie van ervaring, technologie en processen.
Om deze reden werken wij samen met Secureworks, een bewezen provider van Managed Security Services en SOC-as-a-Service.

Belangrijkste eigenschappen

De diensten van Secureworks zijn gebaseerd op een drietal pijlers:

  • Preventie: Research naar threat intelligence om zo dreigingen vroegtijdig te kunnen herkennen,
  • Bewaken en Beveiligen: Bewezen technologie van het Taegis XDR platform in combinatie met een team van ervaren security specialisten dat 24/7 de beveiliging van uw IT landschap bewaakt,
  • Optreden en oplossen: Een ervaren Incident Response team dat direct in actie komt zodra er toch een digitale inbraak wordt geconstateerd.

Met Comsenso/Secureworks krijgt u een ervaren team aan specialisten, de juiste technologie en een gedegen organisatie om de beveiliging van uw IT uit te voeren. En dit voor een vaste prijs per jaar gebaseerd op het aantal endpoints van uw organisatie, volledig operationeel binnen 4 – 6 weken.

Op maat gemaakt

De specialisten van Comsenso spelen samen met de Secureworks professionals een belangrijke rol in het beoordelen van gedetecteerde dreigingen. En vooral het oplossen hiervan, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Belangstelling?

Bel onze adviseurs via +31 882 666 666 of neem contact met ons op via het contactformulier.