Het team

Onze mensen stellen zich hieronder kort aan u voor.

Wie zijn wij?

We zijn ervaren professionals die met elkaar mooie IT-diensten en producten leveren. We beleven er veel plezier aan als onze klanten tevreden zijn. Dat is goed voor u en goed voor ons, zo simpel is het.

Enzo - Techniek

Na omzwervingen bij een aantal ICT-bedrijven en een avontuur op Curaçao, heb ik mijn bestemming gevonden bij Comsenso. Je kennis op peil houden staat bij Comsenso hoog in het vaandel, en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik doe installaties buiten de deur, maar werk ook veel op de ServiceDesk. Dan neem ik op met “Hallo, met Enzo van Comsenso” en dan hoor je soms een grinnik aan de andere kant. Tja, ik kan ook niet helpen dat we samen een goede rijm hebben. Het is nu eenmaal zo!

Enzo Narvaez, Fortinet NSE6, Pulse Secure.

+31 882 666 664 enzo.narvaez@comsenso.com

0

Eric - Techniek & Management

Na een carrière op zee en bij een internationale WAN-provider, in 2005 met mijn vrienden Comsenso gestart om het gat tussen netwerken en applicaties op te vullen, met security, performance, monitoring, hosting en vooral de integratie van deze zaken. Hiervoor is brede kennis nodig en gezond verstand, waardoor het nooit ofte nimmer verveelt. Mijn streven daarbij is altijd de klant meer te leveren dan hij of zij verwacht.

Eric van Laarhoven, CISSP, Fortinet NSE6,  Cisco.

+31 882 666 661 eric.vanlaarhoven@comsenso.com

0

Iwan - Techniek

Na tien jaar als network engineer te hebben gewerkt bij een internationale CSP, heb ik besloten om mijn bakens te verzetten en als netwerk & security engineer verder te gaan. Comsenso geeft mij de kans en ruimte om mij hierin verder te specialiseren. Een bedrijf met een visie waar ik voor 100% achter sta, met als doel onze klanten de beste service te kunnen geven. In mijn vrije tijd beoefen ik een gave sport waar we met z’n allen rennen, zweten en met een racket hard tegen een shuttle meppen, oftewel badminton.

Iwan Arman, Cisco, Fortinet NSE4.

+31 882 666 665 iwan.arman@comsenso.com

0

Marco - Techniek

Opgegroeid in het mkb-segment en doorgerold naar de enterprise platformen. Kleine en grote bedrijven met elk hun charme. Beide komen samen in het portfolio van Comsenso waar ik me sinds 2015 thuis voel en waar ik help alles technisch picobello te laten functioneren voor onze klanten.

Korte lijntjes en snel kunnen schakelen met klanten en leveranciers, dat vind ik effectief en prettig werken.

Marco Bulk, Veeam VCE 9, VMware VCP 6, Fortinet NSE 4, Microsoft.

+31 882 666 667 marco.bulk@comsenso.com

0

Margreet - Administratie

Omdat ik al de nodige ervaring had met boekhouden, heb ik vanaf de start van Comsenso de taak op me genomen om de administratie bij te houden. Zodoende kunnen de andere collega’s zich bezig houden met het werk voor onze klanten, terwijl de oprichters toch altijd weten hoe we er voor staan. Ter ontspanning gaan regelmatig de voetjes van de vloer in de dansschool.

Margreet Wildeboer.

+31 882 666 666 margreet.wildeboer@comsenso.com

Matthijs - Techniek

Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Een stijl leertraject in de telecomwereld heeft er voor gezorgd dat ik me ontwikkeld heb tot netwerkspecialist. Bij Comsenso krijg ik alle ruimte om mijn kennis over netwerken en vooral security op peil te houden.

Matthijs Hofman, CEH, Fortinet NSE7, VMware, Linux, Microsoft.

+31 882 666 663 matthijs.hofman@comsenso.com

0

Michel - Verkoop

Na 10 jaar in de textiel via distributieland de ICT binnengerold. Hier kennis en ervaring opgedaan en Comsenso leren kennen als een betrouwbare kennispartner die te allen tijde zijn gezond verstand gebruikt, een schaars goed in het wereldje. Ik geloof dat het belang van een dergelijke leverancier voor klanten de komende jaren alleen nog maar zal toenemen, omdat hun afhankelijkheid van goed werkende en veilige ICT-infrastructuur steeds groter wordt.

Michel Meijer.

+31 882 666 614 michel.meijer@comsenso.com

0

Tamara - Verkoop binnen & Office Mgmnt

Per augustus 2017 bij Comsenso gestart in de rol van inside sales/office management. Dat blijkt een goede keuze te zijn!
De diversiteit in mijn rol en de ruimte die ik krijg om mijn functie in te vullen, vind ik erg waardevol. Daarnaast heerst er een aangename werksfeer die wij allen naar buiten toe uitdragen.  ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ dat is Comsenso, daar waar de appeltaarten en koekjes je om de oren vliegen :).

Tamara van der Poll.

+31 882 666 613 tamara.vanderpoll@comsenso.com

0

Theo - Verkoop & Management

In 20 jaar als ICT-dienstverlener de overtuiging gekregen dat het béter moest kunnen en dat daarbij mensen altijd het verschil maken. Daarom in 2005 met een aantal gelijkgestemden Comsenso opgericht, om klanten te kunnen helpen met goede, no-nonsense ICT-infrastructuurdiensten, gebruikmakend van producten van topleveranciers en het gezonde verstand van onze uiterst ervaren medewerkers. Na een aantal jaren pionieren nu vooral bezig met verkoop, informatiebeveiliging en wat er verder zoal komt kijken bij een succesvol bedrijf. In de schaarse vrije tijd zo veel mogelijk op de racefiets in (bij voorkeur) bergachtig gebied.

Theo Jekel, CISSP, CISO.

+31 882 666 612 theo.jekel@comsenso.com

0