ISO-certificering

Hoe weet u of uw IT-beveiliging in goede handen is bij Comsenso?

Een goede vraag, die we graag helder en eenduidig voor onze klanten willen beantwoorden.

Naar onze overtuiging is de beste manier om dat aan te tonen onafhankelijke certificering. Daarom hebben we in 2011 besloten onze processen te laten auditen conform de ISO27001-norm voor informatiebeveiliging.

Na het documenteren van bestaande processen volgens de eisen van de norm werd Det Norske Veritas gecontracteerd om de audit van Comsenso’s Information Security Management System (ISMS) en haar supportproces uit te voeren en jaarlijks te herhalen.

Dit resulteerde op 18 maart 2011 in de uitgifte van het ISO27001:2005-certificaat.

De nieuwe ISO27001:2013-norm

In september 2015 is Comsenso’s ISMS volledig herzien en aangepast om te voldoen aan de nieuwe ISO27001:2013-norm, waarna een nieuw certificaat werd verkregen dat daarna zoals in de norm wordt geëist ook weer jaarlijks door DNV wordt ge-audit en vernieuwd.

U kunt Comsenso’s registratiedetails raadplegen in het DNV register van ISO27001-certificaten.

Ons certificaat kunt u hier downloaden:
Download
Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over onze “statement of applicability” (verklaring van toepasselijkheid) of andere onderdelen van het ISMS, dan kunt u zich wenden tot onze Security Officer.

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier