Nieuwsbrief-2 – Movir

Inkomensverzekeraar Movir verzekerd van goedbeveiligde ICT-infrastructuur…

Amsterdam – juli 2015. De relatie tussen Movir en Comsenso dateert alweer van heel wat jaren terug en begon met een simpele vraag die ons bereikte via een applicatie-ontwikkelaar. Men was op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner om de website www.movir.nl veilig te hosten. Na een korte verkenning bleken Movir en Comsenso erg goed bij elkaar te passen en al snel was de eerste hosted server een feit.

Inmiddels vertrouwt Movir een groter deel van haar ICT-infrastructuur toe aan de professionele zorg van Comsenso waarbij als kers op de taart onlangs is besloten nog een aantal extra servers die onder een veel strikter CIA-regime (Confidentiality-Integrity-Availability) vallen bij Comsenso onder te brengen. Hiervoor heeft Movir een extra strenge audit van systemen, beveiliging en processen gedaan bovenop de ISO27001-certificering van Comsenso. De auditors concludeerden dat Comsenso “in control” is en met name de wijzigingen op de firewalls uitmuntend bewaakt. Hierdoor kan Movir niet alleen goede service verlenen aan haar klanten maar ook garanderen dat deze service niet zomaar uit zal vallen door onderbreking van haar infrastructuur.

Zowel Movir als Comsenso zijn organisaties met korte lijnen en een persoonlijk karakter. Movir is de afgelopen 6 jaar verkozen tot beste inkomensverzekeraar van Nederland en dat is alleen mogelijk als naast Movir zelf ook de toeleveranciers dezelfde menselijke benadering, flexibiliteit en professionaliteit hebben.

Edwin Muller, Manager ICT van Movir: “Service als alles goed gaat kan al heel lastig zijn maar bij problemen kun je pas echt zien op wie je terug kunt vallen. Ongepland hebben wij moeten overgaan tot een gedeeltelijke uitwijk van onze systemen en mede dankzij de ondersteuning die wij zelfs ’s-nachts van Comsenso hebben gekregen hebben onze medewerkers, en daardoor onze klanten, absoluut niets gemerkt en konden we ’s-ochtends gewoon weer aan het werk.”

Movir is een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar die zich richt op hoog opgeleide zakelijk en medisch professionals. Sinds februari 2015 heeft Movir met de Soepel&Zeker AOV ook voor ondernemers de perfecte oplossing. Movir adviseert niet, maar biedt verzekeringen aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Vanaf 2009 wordt Movir praktisch elk jaar door AdFiz (voorheen NVA) uitgeroepen tot beste inkomensverzekeraar van Nederland.

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier