Partners

Wij willen u als klant de best mogelijke ‘Common Sense Solutions’ bieden. Daarom werken we met een selecte groep partners. Enerzijds onze technologieleveranciers, die stuk voor stuk markt- of technologieleider zijn op hun gebied. En anderzijds meerdere zorgvuldig uitgekozen reselling partners.

Technology vendors

Comsenso kiest haar technologieleveranciers na een uitgebreide selectie- en testprocedure. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze oplossingen zijn gebaseerd op state-of-the-art-technologie en op producten van marktleiders op hun gebied. Om deze vendors te mogen vertegenwoordigen, is in bijna alle gevallen technische en commerciële certificering vereist. Dat juichen we toe omdat dit dé manier is om kwaliteit te garanderen.

Reselling partners

Wij bieden delen van ons portfolio ook aan via een aantal reselling partners. Zij worden met zorg geselecteerd en begeleid, zodat we er zeker van zijn dat zij onze diensten en producten begrijpen en zo de best mogelijke oplossing kiezen voor hun klant. Deze partners kiezen voor onze diensten omdat die een perfecte aanvulling zijn op hun eigen portfolio.