Fortinet

Fortinet’s missie is het leveren van veelzijdige en geïntegreerde ICT-beveiligingsoplossingen met de beste prijs-prestatieverhouding in de industrie.

Dat doet Fortinet met The Security Fabric, een sterk en dicht weefsel aan complementaire beveiligingsproducten en door bijvoorbeeld heel veel functionaliteit in haar FortiGate firewallplatform te integreren. Niet voor niets staat Fortinet al jaren achtereen in het leadersegment in het Gartner kwadrant voor UTM (Unified Threat Management) en NG (Next Generation) Firewalls. Uniek zijn de zelf ontworpen en gefabriceerde ASIC SPU chips die CPU-intensieve taken overnemen en daardoor ongeëvenaarde performance mogelijk maken. De FortiGuard threat-intelligence organisatie zorgt daarbij voor dagelijkse automatische updates van UTM-functies zoals Antivirus, AntiSpam, Contentfiltering, Application Control en IPS.

Het vlaggeschip van Fortinet is de FortiGate firewall, leverbaar in tientallen modellen en vormen, van hardware tot virtueel, en geschikt voor praktisch elke omgeving, van SOHO tot Datacenter. Op al die platformen draait één operating systeem, FortiOS, dat het mogelijk maakt alle platformen op één en dezelfde manieren te configureren en beheren. Daarnaast is elke firewall standaard op te delen in minimaal 10 virtuele firewalls, die volledig gescheiden van elkaar werken en onafhankelijk kunnen worden geadministreerd. Complementaire producten kunnen samen met de FortiGate worden ingezet om eenvoudig te beheren end-to-end-oplossingen te creëren voor:

  • Network security
  • Data center security (fysiek en virtueel)
  • Cloud security
  • Secure (wired en wireless) access
  • Infrastructuur (switching en routing) security
  • Content security
  • Endpoint security
  • Application Security

Fortinet levert haar producten aan het overgrote merendeel van de Fortune 500 bedrijven.

Comsenso is al 11 jaar een gewaardeerd Fortinet Advanced Integrator Partner en Partner of Excellence. Sinds enige tijd voeren we ook met trots de status Security Fabric Expert. Wij hebben na zorgvuldige selectie gekozen voor het partnerschap met Fortinet en gebruiken de producten van Fortinet ook voor het beveiligen van onze eigen beheerde diensten en datacenters.

Comsenso is op het hoogste niveau gecertificeerd en geauthoriseerd reseller van de producten van Fortinet.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Kijk voor FortiGate firewalls hier, FortiMail secure mail gateways hier, FortiWeb web application firewalls hier, FortiWireless wifi networks hier of op www.fortinet.com.

U kunt ook met onze adviseurs bellen op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.