Vendorcertificering

Comsenso wil de door haar gevoerde producten en oplossingen met de best mogelijke kwaliteit kunnen implementeren en beheren. Daarom certificeren onze commerciële en technische mensen zich altijd op het hoogst mogelijke niveau als we een partnership aangaan met vendoren.

Ook vendoren zijn gebaat bij kwaliteit in het resellerkanaal en het is dan ook vanzelfsprekend dat zij eisen stellen aan Comsenso op dit gebied.

Comsenso vindt dit net zo vanzelfsprekend. Zo zijn bijvoorbeeld vijf van onze engineers gecertificeerd als Fortinet NSE-4, drie als NSE-5, vijf als NSE-6 en één als NSE7. Hierdoor kunnen we met trots het Partner of Excellence-stempel van Fortinet voeren en hebben we de Fortinet Gold MSSP-partnerstatus.

Op soortgelijke wijze is Comsenso gecertificeerd reseller voor producten van Cisco, Riverbed, Brocade, VMware, F5, Thales, PulseSecure, Microsoft, Veeam, SilverPeak, RSA, TrendMicro, Keytalk, Balabit, Appliansys en andere vendoren.

Meer informatie over onze partnerstatussen en vendorcertificeringen vindt u op de partnerpagina’s.

Naast dat we van onze mensen vragen dat ze zich certificeren voor de producten die we voeren moedigen we ook het volgen van meer algemene vak- en securitygerelateerde opleidingen aan.

Zo zijn verschillende van onze mensen Certified Ethical Hacker (CEH) en Certified Information Systems Security Professional (CISSP), een door (ISC)² gewaarborgde en veel gevraagde kwalificatie.

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier