Vendorcertificering

Comsenso wil de door haar gevoerde producten en oplossingen met de best mogelijke kwaliteit kunnen implementeren en beheren. Daarom certificeren onze commerciële en technische mensen zich altijd als we een partnership aangaan met vendoren.

Vendoren zijn gebaat bij kwaliteit in het resellerkanaal en zij stellen terecht eisen aan hun partners op dit gebied.

Comsenso vindt dit net zo vanzelfsprekend. Daarom zijn bijvoorbeeld voor Fortinet al onze engineers minimaal gecertificeerd op niveau NSE-4 terwijl drie van hen een NSE-5 specialisatie hebben en drie van hen zelfs NSE-7 zijn. Hierdoor kunnen we met trots het stempel Fortinet Advanced Integrator voeren met specialisatie op SD-WAN- en Datacentertechnologie.

Op soortgelijke wijze is Comsenso gecertificeerd reseller voor producten van Cisco, Riverbed, VMware, Veeam, F5, Thales/Safenet, PulseSecure, Microsoft, RSA, Keytalk, Appliansys en andere vendoren.

Meer informatie over onze partnerstatussen en vendorcertificeringen vindt u op de partnerpagina’s.

Naast dat we van onze mensen vragen dat ze zich certificeren voor de producten die we voeren moedigen we ook het volgen van meer algemene vak- en securitygerelateerde opleidingen aan.

Zo is een van onze mensen CEH (Certified Ethical Hacker) en beschikken er twee over de CISSP-status (Certified Information Systems Security Professional), een door ISC² gewaarborgde en veel gevraagde kwalificatie.

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier