Zoeken

Böschen IT Investments verwerft aandelen Comsenso


Na bijna 18 jaar is Comsenso een prachtig en sterk bedrijf met mooie klanten en diensten maar werd het tijd om een nieuwe krachtige aandeelhouder aan boord te halen om de gewenste continuïteit concreet in te vullen.


De volgende stap

“De oprichters werden er niet jonger op en realiseren zich dat er daarom tijdig voor opvolging gezorgd diende te worden. We hebben naar een partner gezocht die middels “buy and build” het bedrijf voor lange tijd wil houden en verder wil uitbouwen. We zijn ervan overtuigd die gevonden te hebben in Böschen. Dat klanten hierbij optimaal bediend blijven, staat voorop. Evenals de professionele groei van medewerkers en de doorontwikkeling van het Managed Security en ICT-infrastructuur portfolio”, aldus Theo Jekel.

“Met een hernieuwde langetermijnvisie en financiële slagkracht is Comsenso klaar voor de volgende stap in het versterken van haar positie als toonaangevende MSSP en trusted advisor”, zo melden de nieuwe aandeelhouders Harry Böschen en Kevin Philippen namens Böschen IT Investments.

Om te zorgen voor stabilteit en een goede overdracht blijven de twee aandeelhouders van het eerste uur Eric van Laarhoven en Theo Jekel voorlopig nog direct betrokken bij Comsenso. Ook Matthijs Hofman, Manager Operations blijft verbonden aan het bedrijf en krijgt een belangrijke rol in het Comsenso van de toekomst. Lourens van der Wiel zal de directie per 1 november gaan versterken.

Böschen IT Investments

Böschen IT Investments fungeert als investeringsvehikel van het Family Office van de familie Böschen. “Wij zijn blij om het team van Comsenso te kunnen verwelkomen binnen Böschen IT Investments en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”, aldus Kevin Philippen. De onderneming investeert met een lange termijn horizon en committeert zich als actieve partner aan het realiseren van duurzame groei, stabiele werkgelegenheid en het leveren van hoogwaardige diensten en producten.


Wil je meer weten over Böschen IT Investments?