Zoeken

Klantreferenties


Lees meer over oplossingen die we aan onze klanten hebben geleverd

Op deze pagina vindt u een aantal wat verder uitgewerkte klantencases. In sommige gevallen zijn die geanonimiseerd of summier vanwege het vertrouwelijke karakter van de geleverde producten en diensten. Veel van onze klanten zijn echter wel bereid als referentie op te treden in een gesprek.

Bel daarvoor met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beheerde ICT-beveiliging bij RTL Nederland

Grote kans dat u bij RTL direct denkt aan de tv-zenders waarmee ze in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen… Zo is RTL door een scala aan digitale activiteiten, zoals RTLXL, Buienradar, Videoland, NLziet, een netwerk van YouTube-kanalen, verschillende programmawebsites en een aantal apps inmiddels ook uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt.

ICT-infra met minimale beheerlast voor Trespa

trespa-foto3-960x452

Trespa is een internationaal opererend bedrijf dat bekend is als fabrikant van bijzonder duurzame gevelbeplating en andere innovatieve bouwmaterialen. Het hoofdkantoor en de productie-plant bevinden zich in Nederland. Daarnaast zijn er verspreid over de hele wereld een aantal verkoopkantoren en salesmedewerkers.

GeesinkNorba zeer tevreden met netwerkdiensten Comsenso

geesinknorba-foto8-e1466421150696-960x452

GeesinkNorba is een toonaangevende producent van innovatieve, premium afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen. Het hoofdkantoor van het sinds 1875 bestaande Nederlandse bedrijf bevindt zich in Emmeloord, Nederland en er zijn vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Roemenië en Groot Brittannië.