Zoeken

Certificeringen


ISO27001:2013 Management Systeem ten behoeve van de informatiebeveiliging

Comsenso is sinds 18 maart 2011 ISO27001:2005 gecetificeerd. Toen in 2013 de ISO27001-norm is herzien hebben we ons Information Security Management System aangepast om te voldoen aan de hernieuwde normen en is het nieuwe certificaat verkregen.

Ons ISO27001-certificaat kunt u hier downloaden:

Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld onze “statement of applicability” (verklaring van toepasselijkheid) of andere onderdelen van het ISMS, wendt u zich dan tot onze Security Officer (email security-officer@comsenso.com).

FSQS-NL Risicobeheer en naleving door derden voor de financiële dienstverlening.

FSQS-NL (Financial Services Qualification System-Netherlands) is een gemeenschap van financiële instellingen, waaronder banken en verzekeringsmaatschappijen, die samenwerken om een ​​enkele standaard overeen te komen voor het beheer van de toenemende complexiteit van informatie van derden en vierde partijen die nodig is om naleving aan te tonen aan regelgevers, beleids- en bestuurscontroles.

Comsenso heeft in oktober 2020 de eerste certificerings-audit hiervoor door Hellios met goed gevolg doorstaan en het certificaat is in september 2021 en september 2022 vernieuwd.

Ons  FSQS-certificaat kunt u hier downloaden: FSQS (pdf, 300 kB)

Ook voor vragen over FSQS kunt u zich wenden tot onze Security Officer (email security-officer@comsenso.com)