Zoeken

Diensten


Connectivity

Comsenso neemt het beheer van uw netwerk volledig uit handen, zodat u hier geen zorgen om heeft. In een markt waarin de hoogwaardige expertise steeds minder beschikbaar is en de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, is een partner met hoogwaardige expertise van grote waarde om de continuïteitsrisico's van uw organisatie te verlagen of volledig te mitigeren.

Wij beheren uw volledige netwerk, of werken nauw samen met uw team om uw netwerk optimaal in te richten, te organiseren en te beveiligen. Dit doen wij bij u op lokatie, in onze datacenters of volledig in de cloud.

Heeft u snel 4G of 5G verbindingen nodig, of wilt u vestigingen in het buitenland veilig aansluiten en opnemen in het netwerk? In Comsenso vindt u een partner die uw team hierin ondersteund of dit volledig voor u kan verzorgen.

Gerelateerde oplossingen

Private Cloud

Comsenso levert beheerde private cloud en hosting oplossingen waarmee u beschikt over betrouwbare en snelle IT-diensten.

Dat doen wij vanuit eigen volledig redundante ISO-gecertificeerde datacenterlocaties. Deze hebben we in eigen beheer in Nederland inclusief Disaster Recovery Services.

Focus op duurzaamheid en een interconnected, internationale infrastructuur zijn kenmerken van de partner waar wij onze hosting services onderbrengen. Vooruitstrevend en gericht op een duurzame digitale toekomst.

Gerelateerde oplossingen

Prevention

De beveiliging van uw ICT infrastructuur is topprioriteit en beveiliging behoort een integraal onderdeel te zijn van het netwerkontwerp. Onze beveiligingsproducten en -diensten zijn erop gericht dat de kans zo klein mogelijk is dat u slachtoffer wordt van een incident in de beveiliging of in de heersende wet- en regelgeving.

Wij nemen het volledige beheer van uw beveiligingsapparatuur en -applicaties uit handen, zodat u ten alle tijde verzekerd bent dat de beveiligingsstatus van uw apparatuur up-to-date is en dat de veiligheidspolicies adequaat worden bijhouden.

Gerelateerde oplossingen

Detection & Response

De dreiging van een hack wordt steeds groter, experts geven aan dat het uitgangspunt in beveiliging moet zijn dat u al geïnfilteerd bent. Om deze reden is het detecteren van ongewone en mogelijk schadelijke activiteiten op uw netwerk en hier snel en adequaat op reageren van vitaal belang voor de continuïteit van uw bedrijf.

Comsenso biedt managed SOC diensten en Incident Response diensten in samenwerking met Secureworks. Hiermee heeft u toegang tot een internationale topspeler met ongekende expertise ten aanzien van events en breaches wereldwijd.

Het platform en diensten van Secureworks verzamelen, analyseren en prioriseren de mogelijk compromiterende activiteiten op uw netwerk.

Het bescermen van uw OT en IoT omgevingen wordt een steeds belangrijker onderdeel in de beveiliging van uw netwerk, omdat deze omgevingen steeds meer geconnecteerd worden met uw IT omgeving. Met de samenwerking met Scadafence geeft Comsenso u inzicht in de netwerkactiviteiten binnen uw OT/IoT omgeving.

Ons team staat altijd voor u klaar om u bij te staan bij incidenten, voor beveiligings- als ook voor netwerkincidenten kunt u 24x7 bij ons terecht

Gerelateerde oplossingen

Back-up & Restore

In onze datacenters bieden wij u redundant uitgevoerde back-up en storage oplossingen zodat u wanneer dat nodig is direct naar een back-up van uw systeem kan en snel weer operationeel bent.

Met onze Disaster-Recovery service zorgen wij dat u in het geval van calamiteiten snel volledig operationeel bent, door in onze datacenters een kopie van uw systeem te beheren. In noodgevallen maken wij deze direct operationeel, zodat uw bedrijf door kan, ongeacht de calamiteiten die zich voor doen.

Gerelateerde oplossingen

Security validation

Belangrijke, waardevolle en actiegerichte inzichten over de status van uw security framework vergen meer dan een “pass/fail” scans. Wij geven antwoord op de vraag of een hacker uw systeem binnen kan komen en als hij binnen is, waar hij bij kan en welke gegevens hij kan benaderen. Hiermee heeft u inzicht in de volledige “killchain” van hackers.

Met onze managed validation service monitoren wij continue de security status van uw netwerk volgens standaard protocollen. Een éénmalige pentest is kostbaar en de uitkomst vaak al achterhaald wanneer deze beschikbaar komt. Door onze geautomatiseerde aanpak is de pentest herhaalbaar en kunnen de resultaten van acties direct worden geverifieerd. Helder, snel en effectief.

Veelal is 24 uur nadat een nieuwe bedreiging is ontdekt, deze onschadelijk gemaakt en beschikbaar om te testen op uw systeem.

Wilt u beter inzicht in de effectiviteit van uw security maatregelen?

De experts van Comsenso in combinatie met het platform van Cymulate zijn uw “redteam on steroids”.

Gerelateerde oplossingen

Consultancy

U kunt op Comsenso vertrouwen om uw netwerk en infrastructuur te inspecteren, acess control en autorisatiepolicies te ontwerpen, uw leverancierscontracten te beheren, benchmarkmetingen te verrichten, projecmanagement uit te voeren of second opinions te geven.

Met al uw vragen over externe toegang, prestatieverbetering, hosting, beveiliging, autorisatie en bedrijfscontinuïteit kunt u terecht bij onze hoogopgeleide en ervaren ICT-security-specialisten.

Of het nu gaat om Certified Ethical Hacking, advies op de ISO27001 en NIS2 certificeringsgebieden of bijvoorbeeld 2nd/ 3rd level support op Fortinetgebied, onze CEH’s, CISSP’s en NSE’s staan u graag terzijde. Ook op de producten van andere fabrikanten in ons portfolio beschikken zij over alle vereiste certificeringen.

Gerelateerde oplossingen