Zoeken

Encryption


Als AVG (GDPR) u zorgen baart en u zeker wilt zijn dat niemand uw vertrouwelijke data kan lezen bij onverhoopt verlies of diefstal. Ook uw netwerkverbindingen meelezen kunt u voorkomen met highspeed L2 encryptie van Gemalto/SafeNet.


GDPR en meer

De nieuwe Europese wetgeving op gebied van data loss en privacybescherming die in mei 2018 van kracht wordt kan u veel geld kosten in de vorm van boetes en reputatieverlies.

Door de encryptieproducten van Gemalto SafeNet te implementeren maakt u het voor derden veel moeilijker om misbruik te maken van privacygevoelige klantinformatie. Bovendien laat u zien dat u maatregelen hebt geprobeerd te nemen om de privacy van uw klanten optimaal te beschermen bij onverhoopt verlies van data. Hierdoor zullen boetes over het algemeen uitblijven of lager uitvallen.

Ook het verkeer over uw WAN-verbindingen kan worden beveiligd met FIPS140-2 compliant Layer 2 encryptie tot 10 Gbps, realtime versleuteld en met minimale latency.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners