Zoeken

Managed Firewall


Het eerste wat u doet om inbrekers buiten te houden, is het afsluiten van de deur. Hetzelfde geldt voor IT-beveiliging. Een goede firewall met UTM-functionaliteit is de eerste verdedigingslinie om aanvallers en indringers buiten te houden. Met UTM (Unified Threat Management) van Fortinet combineren we de firewall met meer advanced features zoals Content Filtering, en AntiVirus- en AntiSpamfuncties in één apparaat.


Maar in tegenstelling tot het hang- en sluitwerk van uw voordeur is de technologie rond firewalls voortdurend aan snelle veranderingen onderhevig. En dat is ook onontbeerlijk om indringers altijd een stap voor te blijven.

Om deze snelle veranderingen bij te kunnen houden, hebt u zowel gespecialiseerde knowhow als een diepgaande kennis van infrastructuren nodig. Maar het is pas echt een uitdaging om een kosteneffectieve methode te vinden die uw organisatie voldoende flexibiliteit biedt om de alledaagse werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Daarom is outsourcing een bijzonder aantrekkelijke optie.

Belangrijkste eigenschappen

  • De FortiGate UTM Appliances combineren meerdere beveiligingsfuncties in één fysieke of virtuele appliance
    FortiGate UTM firewalls zijn de afgelopen jaren door NSS Labs en Gartner telkens beoordeeld als ‘Recommended’ en ‘Best-value-for-money’
  • 24x7 Bewaking van alle systemen door onze gecertificeerde specialisten
  • Online klanttoegang voor verzoeken en rapporten
  • Lage totale kosten
  • Service level agreements die precies aansluiten op uw wensen.
  • Op maat gemaakt

Als Fortinet Advanced Partner en Partner of Excellence levert Comsenso u zeer geavanceerde firewalloplossingen en proactief beveiligingsbeheer. Onze specialisten werken volgens ISO27001- en ITIL-normen. De integratie met de IT-infrastructuur en het IT-beleid van uw organisatie wordt daardoor gerealiseerd op de betrouwbare en professionele manier die onze klanten van Comsenso gewend zijn.

Efficiënt beheer

Het dagelijkse operationele onderhoud van firewalls, inclusief patches en updates, logboeken, rapporten en backups, is in de veilige handen van onze experts. Hierdoor kunt u zich met een gerust hart concentreren op de kernactiviteiten van uw organisatie.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de Fortinet Firewalls?

Gerelateerde partners