Zoeken

Fortimanager & -Analyzer


FortiManager en -Analyzer vereenvoudigen het netwerk- en beveiligingsbeheer van firewalls voor on-premises en cloudimplementaties als onderdeel van een hybride mesh firewall-omgeving.


Fortimanager

FortiManager vereenvoudigt het firewall netwerk- en beveiligingsbeheer voor on-premises en cloud implementaties als onderdeel van een hybride mesh firewall omgeving

Hybride mesh firewall
Fortinet is de enige leverancier die gecentraliseerd en uniform beheer levert om consistente beveiliging in te stellen in complexe hybride omgevingen. Gecentraliseerd en uniform beheer omvat FortiGate Next-Generation Firewall implementaties op locatie en in de cloud, evenals Secure SD-WAN, Secure WLAN/LAN, Universal ZTNA en FortiSASE.

Gecentraliseerd beheer van de Fortinet Security Fabric
Moderne netwerkbeveiligingstechnologieën zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen, maar zijn complex om te beheren en te bewaken. Lees hoe FortiManager veilig netwerkbeheer van de Fortinet Security Fabric centraliseert, waardoor een consistent beveiligingsbeleid in uw infrastructuur wordt gewaarborgd.

FortiAnalyzer

Nu bedrijfsnetwerken veranderen als gevolg van digitale transformatie, zijn tools waarop ooit werd vertrouwd verouderd en overbodig geworden. Toch worden veel tools nog steeds ingezet naast nieuwere technologiestacks, waardoor een complexe omgeving ontstaat die niet op elkaar aansluit. Ondernemingen zetten gemiddeld 75 verschillende oplossingen van leveranciers in die geen informatie over bedreigingen delen - een cyberbeveiligingshindernis die vaak nog wordt verergerd door een gebrek aan bekwaam cyberbeveiligingspersoneel om deze netwerken te beheren.

Vereenvoudigde netwerkorkestratie, -automatisering en -respons helpt bij het consolideren van complexe puntproducten en is compatibel met Fortinet-oplossingen en alle Security Fabric-ready partners.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de Fortimanager of de -Analyzer?

Gerelateerde partners