Zoeken

Over Comsenso


Uw partner voor een optimaal en veilig ICT netwerk.

U heeft een antwoord nodig op de ICT uitdagingen en risico’s voor uw organisatie?

Wij maken de technieken en informatiebeveiligingsmethoden van grote bedrijven bereikbaar voor elke organsiatie!

Onze kracht ligt in onze aanpak, wij werken in het verlengde van uw eigen IT team, dichtbij en persoonlijk, waarbij wij het volledge beheer kunnen overnemen of onze expertise kunnen geven wanneer dit is gewenst. Hiermee heeft u altijd direct toegang tot de kennis en expertise om uw ICT infrastructuur optimaal te beheren zodat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is geborgd.

Onze Missie

Comsenso zorgt voor veilige, perfect werkende en 24×7 beheerde infrastructuur voor uw ICT-netwerk en businessapplicaties in binnen- en buitenland

Onze Drijfveren

Hieronder een beschrijving van wat ons als team bindt en hoe wij vorm geven aan onze dienstverlening.

Actueel

Wil je meer weten? Lees hier het laatste nieuws

Vacatures

Kijk hier welke vacatures wij momenteel open hebben staan!

Klantreferenties

Lees hier hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

Böschen IT Investments

Comsenso is in mei 2022 overgenomen door Böschen IT Investments B.V. uit Amsterdam.

Böschen IT Investments B.V. onderscheidt zich met haar visie en strategie doordat zij als investeerder meedenkt over lange termijnstrategieën en betrokken is bij management en bedrijfscultuur van haar deelnemingen. Deze strategie gericht op de lange termijn onderscheidt Böschen IT Investments B.V. van andere Private Equity partijen en zij kan zich hierdoor richten op een duurzame groeistrategie waarbinnen persoonlijke en professionele groei van de medewerkers centraal staat.

Hierbij ligt de focus op verticale softwareondernemingen en IT Managed Service Providers in de Europese markt met een bewezen staat van dienst. De ondernemingen binnen de groep opereren onafhankelijk van elkaar, waarbij wordt ingezet op een optimaal aanbod voor onze klanten met een complementair portfolio aan diensten.

Flexilbiliteit en focus in de executie van kleinere teams, aangevuld met een diversiteit van diensten en de continuïteit van een grote organisatie zijn de peilers voor ons succes.

Meer informatie in de onderstaande publicaties:

Böschen IT Investments neemt Encaps over | Executive People (executive-people.nl)

Böschen IT Investments neemt vierde IT-bedrijf over in ruim een jaar tijd - Het Ondernemersbelang

Samenwerkingen

De samenwerking met toonaangevende partners is essentieel in de oplossingen die Comsenso biedt. Hierbij geloven wij in de kracht van het bundelen van expertises om onze klanten uiteindelijk de beste oplossingen te kunnen aanbieden.

De innovatiekracht van partners als Fortinet, Secureworks, Cymulate en Scadafence garanderen de beste oplossingen die beschikbaar zijn in de markt in combinatie met de beste (onderlinge) integraties. Dit is van groot belang in de exponentieel versnellende dreigingen waar onze klanten dagelijks mee te maken krijgen.

De kracht van het team van Comsenso is de juiste oplossingen te selecteren en deze optimaal in te zetten en te beheren ten behoeve van de continuïteit van onze klanten.

Daarnaast zet Comsenso zich in om de digitale weerbaarheid van het Nederlandse bedrijfsleven te verbeteren. Om deze reden is Comsenso lid van de Cyber Branchevereniging Cyberveilig Nederland.