ICT met gezond verstand

Gewoon dóen en gewóón doen.

Comsenso zorgt voor veilige, perfect werkende en 24×7 beheerde infrastructuur voor uw ICT-netwerk en businessapplicaties in binnen- en buitenland. Kwaliteit zonder poespas maar mét garantie. We gaan daarbij tot het uiterste en zullen u als klant nooit in de kou laten staan. U betaalt tenslotte onze boterham.

De basis voor onze dienstverlening is een combinatie van professionaliteit en gezond verstand. We geloven in gewoon dóen en gewóón doen – naast kwaliteitsstandaarden, veel aandacht voor training en vendorcertificering op het hoogste niveau. De betrokkenheid en motivatie van onze mensen zijn daarbij van essentieel belang. Zij maken onze beloftes waar. Met behulp van de nieuwste technologieën en geavanceerde oplossingen van marktleiders op hun gebied, leveren we de diensten en producten die u wenst, maar altijd met een ´human touch´.

Missie

Comsenso is opgericht om onze nationaal en internationaal opererende klanten in staat stellen te doen waar zij goed in zijn door hen te voorzien van veilige, kosteneffectieve en probleemloos werkende ICT-infrastructuur van ongeëvenaarde kwaliteit tegen een goede prijs. Comsenso is een in informatietoegang en -beveiliging gespecialiseerde ICT-dienstverlener waar klanten en medewerkers zich thuisvoelen en waar die zich kunnen ontwikkelen. Comsenso wil een leverancier en werkomgeving zijn die door alle betrokkenen wordt gezien als professioneel, inspirerend en prettig. Ons doel is van u als klant een enthousiaste ambassadeur en referentieklant te maken voor de dienstverlening van Comsenso.

Visie

Comsenso gelooft dat ze de ICT-omgevingen van haar klanten beter kan laten werken, tegen lagere kosten, door gebruik te maken van goede producten, gezond verstand en het intelligent inrichten en delen van infrastructurele middelen. Daarbij zijn de inzet, betrokkenheid en jarenlange ervaring van onze mensen onontbeerlijk.

Strategie

Onze kernwoorden zijn gezond verstand, organische groei, betrokkenheid bij onze partners en klanten, en een vanzelfsprekende kwaliteit en professionaliteit in de dienstverlening. Comsenso is geen gelikte verkoop- en marketingorganisatie, maar wel een organisatie die wérkt voor kleine en grote internationale klanten, met een kwaliteit die als verrassend wodt ervaren. Comsenso levert als no-nonsense organisatie haar geavanceerde ICT-diensten zowel via resellers als rechtstreeks aan u als klant.

ISO27001:2013

Na het documenteren van bestaande processen volgens de eisen van de norm werd eind 2010 Det Norske Veritas gecontracteerd om de audit van Comsenso’s Information Security Management System (ISMS) en haar service organisatie uit te voeren en jaarlijks te herhalen.

Dit resulteerde op 18 maart 2011 in de uitgifte van het ISO27001:2005-certificaat.

In september 2015 hebben we Comsenso’s ISMS volledig herzien en aangepast om te voldoen aan de nieuwe ISO27001:2013-norm, waarna ook hiervoor weer een certificaat werd verkregen dat daarna zoals in de norm wordt geëist ook weer jaarlijks door DNV wordt ge-audit en vernieuwd.

U kunt Comsenso’s registratiedetails raadplegen in het DNV register van ISO27001-certificaten.

Ons ISO-certificaat kunt u hier downloaden:

Download

Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over onze “statement of applicability” (verklaring van toepasselijkheid) of andere onderdelen van het ISMS, dan kunt u zich wenden tot onze Security Officer.

ISAE3402 type II verklaring

Na ISO en SAS70 is het nu ISAE3402/SOC2 type II wat de klok slaat. Menig gebruikersorganisatie verlangt al zo’n certificering en dit aantal groeit nog iedere dag. Dat is niet zonder reden. ISAE3402 is één van de weinige certificeringen waarbij maatregelen van kwaliteit ook daadwerkelijk op werking worden getoetst. Het management van de organisatie moet ook nog eens schriftelijk verklaren dat het stelsel functioneert. Het zijn internationaal erkende certificeringen erkend en bruikbaar over de hele wereld.

Na een gedegen onderzoek door Control Solutions kan Comsenso ook deze verklaring sinds oktober 2018 overleggen.

Heeft u hier vragen over, of wenst u deze verklaring in te zien, wendt u zich dan tot onze Security Officer.

Quality Statement

Comsenso streeft naar levering van hoogwaardige producten en diensten, effectief projectmanagement en uitmuntende klantenservice.

Onze producten en diensten worden ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de specificaties en verwachtingen van onze klanten en deze waar mogelijk te overtreffen.

Onze flexibele werkprocessen en service organisatie zijn door onafhankelijke partijen ge-audit en voldoen aan de norm ISO27001:2013 en ISAE3402. Doordat we onze processen doorlopend evalueren en optimaliseren, kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We zorgen ervoor dat onze medewerkers beschikken over goede werkomstandigheden en dat ze de benodigde vaardigheden en kwalificaties hebben. We bieden hen ruime mogelijkheden voor opleiding en verdere ontwikkeling.

Ook vragen over uw IT-infrastructuur?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Contactformulier