Zoeken

Uw partner voor een optimaal en veilig ICT netwerk.


AdobeStock_313059946_Preview

U heeft een antwoord nodig op de ICT uitdagingen en risico’s voor uw organisatie?

Wij maken de technieken en informatiebeveiligingsmethoden van grote bedrijven bereikbaar voor elke organsiatie!


Onze kracht ligt in onze aanpak, wij werken in het verlengde van uw eigen IT team, dichtbij en persoonlijk, waarbij wij het volledge beheer kunnen overnemen of onze expertise kunnen geven wanneer dit is gewenst. Hiermee heeft u altijd direct toegang tot de kennis en expertise om uw ICT infrastructuur optimaal te beheren zodat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is geborgd.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en de beveiligingsrisico’s nemen daarmee exponentieel toe en daarmee de risico’s voor uw organisatie.

Het aantrekken en behouden van de benodigde expertise is moeilijker dan ooit en op lange termijn voor veel bedrijven niet houdbaar.

In de samenwerking met het team van Comsenso heeft u een antwoord op deze uitdagingen.

Met onze kennis en expertise begeleiden wij u in het nemen van de juiste beslissingen op korte en lange termijn ten aanzien van de inrchting en beveiliging van uw ICT infrastructuur. Persoonlijk, direct bereikbaar, een partner voor de lange termijn die expertise koppelt aan de meest relevante innovatieve technieken om de weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Samen brengen wij de business risico’s in kaart en maken we een actieplan om de impact van deze risico’s te verlagen of volledig te mitigeren. Comsenso integreert de benodigde technologische, organisatorische en culture maatregelen in een coherente strategie die de weerbaarheid van uw organisatie sterk verbeterd!