Zoeken

Network Access Control


FortiNAC ontdekt alle aangesloten apparaten in je netwerk, controleert hun toegang tot netwerkbronnen en reageert automatisch op beveiligingsproblemen.


In de huidige digitale wereld is het waarborgen van de beveiliging van websites van cruciaal belang. Ongeoorloofde toegang en de toenemende bedreigingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben voor organisaties. Om dit probleem aan te pakken, biedt FortiNAC een zero-trust toegangsoplossing die toezicht houdt op en bescherming biedt voor alle digitale assets die verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk. In dit artikel bespreken we het probleem van ongeoorloofde toegang tot websites, introduceren we de oplossing van FortiNAC en belichten we de voordelen ervan.

Welk probleem lossen we op?

Traditionele beveiligingsmaatregelen zijn niet langer afdoende om de groeiende dreigingen tegen te gaan. Het beheren van diverse apparaten zoals IT, IoT, OT/ICS en IoMT brengt complexiteit met zich mee, waardoor het beveiligingslandschap steeds uitdagender wordt. Het is essentieel om een geavanceerde netwerktoegangscontrole-oplossing te implementeren die zichtbaarheid, controle en geautomatiseerde respons biedt voor alle verbonden apparaten.

Onze oplossing

FortiNAC FortiNAC is een krachtige netwerktoegangscontrole-oplossing die de Fortinet Security Fabric versterkt. Het biedt realtime zichtbaarheid, controle en geautomatiseerde respons voor alle apparaten die verbinding maken met het netwerk. FortiNAC beschermt tegen IoT-bedreigingen, breidt de controle uit naar externe netwerkapparaten en automatiseert reacties op diverse netwerkgebeurtenissen.

Belangrijkste eigenschappen

  1. Voortdurende innovatie en workflow-automatisering
    FortiNAC heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beschermen van organisaties tijdens hun digitale transformatie. Met voortdurende technologische vooruitgang en innovatie biedt FortiNAC bescherming in een dynamisch en groeiend aanvalslandschap. Het biedt realtime zichtbaarheid, gestroomlijnde handhaving, dynamische beleidsaanpassingen en geautomatiseerde respons op gecompromitteerde apparaten of verdachte activiteiten.

  2. Multi-vendor en partner-ecosysteem
    Dankzij de integratie met FortiGate en andere Fortinet Security Fabric-oplossingen krijgt FortiNAC een uitgebreid en nauwkeurig overzicht van verbonden apparaten en gebruikers. Met ondersteuning voor een multi-vendor omgeving kan FortiNAC gebruikmaken van bestaande infrastructuur en netwerksegmentatie en geautomatiseerde respons orkestreren.

FortiNAC biedt een uitgebreid scala aan krachtige functies die het beheer van netwerktoegang eenvoudiger en sneller maken. Van geavanceerde apparaatprofielen tot geautomatiseerde workflows, elk aspect van FortiNAC is zorgvuldig ontworpen om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de FortiNAC oplossing?

Lees hier meer over de FortiNAC oplossing, use cases en case studies.

Gerelateerde partners