Zoeken

Digital Client Certificates


KeyTalk is een internationaal opererend, Nederlands softwarebedrijf dat IT security oplossingen biedt op het gebied van sterke authenticatie en beveiliging (encryptie) van ‘data-in-motion’.


Onze wereldwijd gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om geautomatiseerd en veilig kortlevende digitale (X.509) certificaten te distribueren naar iedere server, desktop computer, laptop, tablet, smartphone of ‘Internet of Things’ apparaat. Kortlevend houdt hierbij een willekeurig te kiezen levensduur van het certificaat in, van seconden tot een paar uur tot een dag of langer. Keytalk is in staat om duizenden kortlevende certificaten per seconde te distribueren en installeren. Door de combinatie van kortlevendheid en automatische distributie, ontstaat in feite een klassieke PKI-gebaseerde veiligheidsinfrastructuur. Maar dan één die aanzienlijk minder bureaucratie en beheer oplevert dan normaal het geval is.

KeyTalk biedt op basis van haar technologie vier oplossingen:

  • Secure Connect for Applications
  • Beyond PKI
  • Strong VPN Authenticatie
  • Internet of Things

Efficiënt beheer

Als gecertificeerd KeyTalk Partner huisvest Comsenso een volledig beheerd en redundant KeyTalk ASP Platform om geautomatiseerd Digitale X.509 v3 SSL Client Certificates te kunnen uitgeven aan externe gebruikers. Hiermee wordt op kosteneffectieve wijze een beveiligde omgeving voor uw organisatie gecreëerd op basis van digitale clientcertificaten.

Onze professionals zijn verantwoordelijk voor het beheer en de benodigde integratie met uw netwerk en applicaties, zodat u geen tijd en geld hoeft te investeren in mensen, vaardigheden en knowhow.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners