Zoeken

Service Voucher


Waar kunt u terecht als er iets helemaal verkeerd gaat en de onderhoudscontracten van uw leverancier geen soelaas bieden? Wie kunt u bellen als er een probleem ontstaat dat uw eigen mensen niet kunnen oplossen? Wat kunt u doen als u expertise nodig hebt die in uw organisatie niet voorhanden is?


Het antwoord: de Service Voucher van Comsenso. Dankzij deze strippenkaart met 10 prepaid supporturen hebt u professionele support met één telefoontje of ticket geregeld.

Belangrijkste eigenschappen

  • Betaalbare technische ondersteuning voor producten en diensten van Comsenso met responsetijdgarantie
  • Te gebruiken tijdens kantooruren of 24×7
  • Vouchers blijven gedurende één jaar geldig met een verlengingsoptie aan het einde van de looptijd
  • Vouchers kunnen ook worden gebruikt voor advisering
  • De bepalingen van de voucher  kunnen op uw specifieke situatie worden toegesneden
  • Wanneer u ‘onsite’ ondersteuning nodig hebt, wordt de reistijd slechts voor de helft berekend

Met de Service Voucher beschikt u over een betaalbare manier om een goede technische ‘2nd level expertise’ te regelen. U hoeft niet te investeren in kostbare specialistische kennis om uw producten en diensten geheel zelf te onderhouden.

Afhankelijk van het type voucher kunt u ons supportcentrum bereiken via de telefoon, per e-mail of via ons webportaal. Uiteraard hebt u geen voucher nodig indien u gebruik maakt van beheerde diensten van Comsenso waarbij 24×7 ondersteuning standaard is inbegrepen.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.