Zoeken

Virtuele server hosting


Hoe robuuster uw netwerk is, des te beter uw applicaties zullen functioneren. Maar het is zonde van het geld om kapitalen uit te geven aan krachtige hardware die het grootste deel van de tijd een flinke overcapaciteit heeft.

Daarom is het een kwestie van 'Common Sense' om niet te investeren in technologie en licenties maar gebruik te maken van gevirtualiseerde servers en alleen te betalen voor wat u gebruikt.


Om een huis te bouwen, moet u eerst een gedegen fundering aanleggen. De digitale infrastructuur waarmee de mensen in uw organisatie werken, is gefundeerd op servers. Hoe robuuster uw fundering is, des te beter uw applicaties zullen functioneren. Comsenso levert een reeks beheerde hosting- en infrastructuurservices (IaaS) waarmee u uw medewerkers betrouwbare IT-diensten kunt bieden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Dedicated en/of virtuele server, storage en off site data backup in professionele redundante datacenters
  • Actieve 24-uurs controle van toegankelijkheid en beschikbaarheid
  • Alles-in-één oplossing voor OS, licenties, connectiviteit, apparatuur, RIPE IP-adressen, domeinnaamregistratie, hosting en SSL-certificaten
  • Disaster Recovery/Business Continuity in 2e datacenter als optie
  • Flexibele kosten: Pay-as-you-Grow
  • Service level agreements die precies aansluiten op uw wensen

Wij nemen uw zorgen uit handen!

Het kan een gecompliceerde taak zijn om servers operationeel te houden. Het bestrijden van spam, virussen en andere bedreigingen vereist een flinke portie kennis en vaardigheden. Incidenten zoals stroomstoringen, extreme weersomstandigheden, een storing in de inkomende e-mail of problemen met het herstellen van de dagelijkse gegevensbackup kunnen u veel tijd kosten. Met outsourcing houdt al deze problemen op afstand.

Of u nu kiest voor een dedicated of een virtueel serverplatform, met Windows of met Linux als besturingssysteem: wij installeren en onderhouden alle hardware en software in onze redundante datacenters. Naast het ongekende niveau van beschikbaarheid en beveiliging dat we aanbieden, is het onze uitzonderlijk goede klantenondersteuning waarmee Comsenso zich onderscheidt van de concurrentie. Onze supportmedewerkers zijn 365 dagen per jaar 24 uur per dag in touw om te waarborgen dat uw bedrijfsprocessen ongestoord operationeel blijven.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners