Zoeken

Application Acceleration


Door een gerichte toepassing van technieken voor compressie, caching en applicatieversnelling kan Comsenso de responsetijden, snelheid en doorvoer van uw netwerk aanzienlijk verbeteren.


Eindeloos wachten tot het e-mailbericht wordt geopend, time-outs in applicaties, een leeg of stilstaand beeld tijdens een videovergadering: dit zijn slechts enkele voorbeelden van de frustraties waarmee u geconfronteerd wordt als een netwerk domweg niet snel genoeg is. U hoeft niet langer te klagen over trage systeemprestaties, want de tijd is gekomen dat u er iets aan kunt doen. De beheerde Comsenso-dienst voor applicatieversnelling geeft uw netwerkprestaties een flinke impuls zonder dat u hoeft te investeren in extra bandbreedte (als dat al de oplossing is). Doordat lege ruimte in databestanden en informatie wordt gecomprimeerd, zich herhalende patronen in data worden vervangen door verkorte codes en de vulling van de lijn wordt geoptimaliseerd doordat niet na elk klein pakketje data hoeft te worden gewacht op bevestiging wordt uw netwerk wel tot 100 keer sneller.

Belangrijkste eigenschappen

  • Voor u beheerde datacompressie-, caching- en protocolversnellingstechnologie van Riverbed of Silver Peak
  • Op maat gemaakt voor uw unieke situatie of infrastructuur met hardware of virtual appliances
  • Tot 100 keer betere applicatieperformance en netwerkprestaties
  • Actief beheer, naar keuze 24×7 of 8×5
  • Zeer korte ROI en lage totale kosten

Op maat gemaakt

Met de juiste toepassing van compressie, caching en applicatieversnelling kan uw netwerk tot 100 keer sneller worden. Voorbij zijn de problemen met applicaties die niet goed werken omdat de netwerksnelheid tekortschiet. Nieuwe applicaties met een grote bandbreedteconsumptie kunnen worden geïntegreerd zonder dat de algemene netwerkprestaties in het gedrang komen. Comsenso beschikt over de gespecialiseerde kennis, flexibiliteit en snelheid op internationaal niveau om Riverbedtechnologie juist te implementeren en beheren.

Het sneller maken van een netwerk is altijd een relatief gecompliceerd proces vanwege de unieke eigenschappen van elk bedrijf, netwerk en infrastructuur. Met onze in de praktijk bewezen methoden ontwerpen, installeren en beheren we de tools die de efficiëntie van uw netwerk optimaliseren. Dankzij ons pakket serviceopties hebt u de flexibiliteit om services te selecteren op basis van de vaardigheden die u zelf in huis hebt, uw budget en huidige infrastructuur, en uw verwachtingen ten aanzien van het serviceniveau.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners