Zoeken

OT/IoT Security


In deze snel veranderende wereld is de convergentie tussen Operational Technology (OT) en Information Technology (IT) niet meer te negeren. Het brengt echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee.


Naarmate OT-systemen geavanceerder worden en steeds meer verbonden raken met het IT-netwerk, neemt het risico op cyberaanvallen toe. Traditionele beveiligingsmaatregelen zijn niet voldoende om deze complexe omgevingen te beschermen. Daarom is een geïntegreerde aanpak van OT-beveiliging essentieel.

Onze oplossing

Onze hoogwaardig gecertificeerde engineers zijn gespecialiseerd in OT-beveiliging en werken nauw samen met internationaal toonaangevende partijen zoals Scadafence en Fortinet. Door deze samenwerking hebben wij de kennis en expertise om uw OT-omgeving te beveiligen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

Onze aanpak combineert state-of-the-art technologie met diepgaand inzicht in de specifieke uitdagingen van OT-systemen. Wij implementeren geavanceerde beveiligingsoplossingen die uw OT-infrastructuur beschermen zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Van netwerksegmentatie en intrusion detection tot geavanceerde threat intelligence, wij bieden een allesomvattende beveiligingsaanpak.

De voordelen

De voordelen van onze oplossing zijn aanzienlijk. Ten eerste zorgen wij ervoor dat uw OT-omgeving operationeel blijft, zelfs tijdens een aanval. Door proactieve monitoring en snelle incidentrespons minimaliseren wij de impact van eventuele cyberaanvallen. Daarnaast bieden wij volledige zichtbaarheid en controle over uw OT-netwerk, waardoor u de risico's kunt identificeren en mitigeren voordat ze ernstige schade veroorzaken.

Bovendien helpen wij u te voldoen aan de steeds strengere regelgeving op het gebied van cybersecurity. Met onze oplossingen kunt u aantonen dat u alle noodzakelijke maatregelen heeft genomen om uw OT-omgeving te beschermen, wat uw reputatie en het vertrouwen van uw klanten versterkt.

Kies voor Comsenso en profiteer van onze jarenlange ervaring, hoogwaardige certificeringen en uitgebreide partnerships. Wij begrijpen de complexiteit van OT-systemen en leveren op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners