Zoeken

Scadafence


SCADAfence: wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging voor operationele technologie (OT) en IoT.


In 2023 heeft Comsenso het partnership contract met Scadafence getekend ter versteviging van haar OT en IoT security portfolio.

SCADAfence is een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging voor operationele technologie (OT) en IoT. Ze bieden een uitgebreid scala aan industriële cyberbeveiligingsproducten die een volledige dekking bieden voor grootschalige netwerken. Deze producten omvatten geavanceerde netwerkbewaking, asset discovery, governance, externe toegang en beveiliging van IoT-apparaten.

In 2020 werd SCADAfence erkend als een "Cool Vendor" door Gartner. Ze leveren proactieve beveiligingsoplossingen en zichtbaarheid voor enkele van 's werelds meest complexe OT-netwerken, waaronder de grootste productiefaciliteit in Europa.

Met behulp van SCADAfence kunnen organisaties in de kritieke infrastructuur, productie en gebouwbeheer veilig, betrouwbaar en efficiënt werken.


Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.