Zoeken

Secureworks


Secureworks maakt Managed Security Operations Centers (SOC) bereikbaar voor kleinere organisaties (vanaf 500 endpoints).


Wat is het effect op uw organisatie als uw IT-systemen uitvallen door een cyberaanval? Op z’n minst een flinke schadepost, een beschadigde reputatie en gemiste omzet. In het ergste geval komt de organisatie er niet meer bovenop.

Om onze klanten te helpen met de beveiliging van hun IT-landschap heeft Comsenso o.a. gekozen voor de cyber security oplossing van Secureworks.

Comsenso is gecertificeerd reseller van Secureworks, specialisten in Managed Detection & Response. Secureworks heeft op dit gebied meer dan 20 jaar ervaring. De combinatie van superieure technologie, het Taegis XDR-platform, en de gezamenlijke deskundigheid van Secureworks en Comsenso staat garant voor een ongeëvenaard en op a.i. en correlatie gebaseerd inzicht in de beveiligingsstatus van uw IT-omgeving.

Secureworks (onderdeel van Dell) biedt met Taegis een cloud-native platform, dat superieure detectie combineert met “unmatched” response van ervaren specialisten die 24/7 waken over de digitale veiligheid van duizenden klanten wereldwijd. Zij informeren u onmiddellijk bij de incidenten en alarmen die er werkelijk toe doen, waardoor ‘alert-fatigue’ bij de vaak overbelaste eigen medewerkers uitblijft.
Indien gewenst en overeengekomen, kunnen systemen zelfs automatisch in quarantaine worden gezet als dat noodzakelijk blijkt.

Omdat het Taegis platform gebaseerd is op open-XDR biedt het meer dan 100 koppelingsmogelijkheden zodat bestaande oplossingen kunnen worden geïntegreerd. Hierdoor kan Taegis XDR operationeel zijn in 3 – 6 weken.

Comsenso en Secureworks, “We Beat The Threat”.


Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Gerelateerde oplossingen