Zoeken

Secure Remote Access


Met behulp van de technologie van Pulse Secure en volledig redundante en beheerde platformen in de Comsenso cloud regelen we granulaire remote toegang voor uw ambulante medewerkers en third parties, gebaseerd op de rechten die u in uw eigen AD toekent.


De toegankelijkheid van uw bedrijfsnetwerk voor medewerkers, leveranciers en klanten is voor uw bedrijf even belangrijk als het hebben van een kantoor. Wanneer u uw systemen openstelt voor extern gebruik, is het een complexe taak om de integriteit van deze systemen te handhaven. Deze taak kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Remote users mogen geen toegang krijgen tot informatie die niet voor hen bestemd is. En de externe toegang moet altijd beveiligd worden, of de geautoriseerde gebruikers nu verbinding maken vanuit een internetcafé, vanaf een Wi-Fi hotspot op een luchthaven of met hun eigen smartphone of tablet, ze mogen nooit in staat zijn om bedoeld of onbedoeld uw interne netwerk vanaf onbeveiligde externe workstations te besmetten met virussen of andere malware.

Belangrijkste eigenschappen

  • Best-of-breed redundant Pulse Secure SSL/ VPN Secure Access Platform
  • Hoogwaardige redundante datacenters met naar keuze gevirtualiseerd of dedicated platform
  • Eenvoudige integratie met de eigen systemen van uw organisatie en met aanvullende toegangs- en beveiligingsservices
  • Lage totale kosten
  • Alles-in-één oplossing met zowel hardware, software als licenties

Volledig beheerd

  • Comsenso verzorgt zowel capacity-, change-, incident-, patch- en release management
  • 24×7 gemonitord en beheerd
  • Uptime garantie met penalties

Op maat gemaakt

Met name voor kleinere en middelgrote bedrijven is outsourcing vaak de aangewezen oplossing om goed geïmplementeerde, beveiligde externe toegangsservices te verkrijgen volgens de laatste stand van de techniek. Dit geldt evenzeer voor ondernemingen die moeten voldoen aan specifieke wet- en regelgeving over wie toegang moet kunnen krijgen tot welke bedrijfsinformatie, en wanneer.

Dit is precies het type service dat Comsenso levert: volledig geïntegreerd en specifiek toegesneden op de behoeften van uw organisatie. Als volledig gecertificeerde Pulse Secure Select Partner leveren wij de professionaliteit, de vaardigheden en de zorg om zowel een geslaagde implementatie als een kosteneffectief servicebeheer te kunnen garanderen. Uiteraard waarborgt onze Service Level Agreement een snelle en doeltreffende respons bij calamiteiten en wijzigingsverzoeken. Maar het is onze toewijding als team van gemotiveerde en enthousiaste professionals die ervoor zorgt dat de oplossingen van Comsenso wérken.


Interesse? Laat het ons weten!

Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde partners