Zoeken

GeesinkNorba zeer tevreden met netwerkdiensten Comsenso


GeesinkNorba zeer tevreden met netwerkdiensten Comsenso

GeesinkNorba is een toonaangevende producent van innovatieve, premium afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen. Het hoofdkantoor van het sinds 1875 bestaande Nederlandse bedrijf bevindt zich in Emmeloord, Nederland en er zijn vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Roemenië en Groot Brittannië. De producten en diensten worden eveneens via distributeurs aangeboden in Bulgarije, Denemarken, Hongarije, Polen, Rusland, Zwitserland, Baltische Staten, Midden- Oosten en andere landen in Europa en daarbuiten.

Vraag

Enkele jaren geleden ging GeesinkNorba vanwege moeilijke marktomstandigheden op zoek naar een betaalbaarder alternatief voor haar internationale MPLS-netwerk.

Oplossing

Het gezochte alternatief werd gevonden in de vorm van de betrouwbare Secure Internet Connect-dienst van Comsenso, gecombineerd met de Secure Remote Access-dienst op basis van de state-of-the-art technologie van Pulse Secure. Kosteneffectieve lokale internetaansluitingen worden beveiligd met Fortinet firewalls voor de broodnodige VPN-beveiliging, IPSec-encryptie en zgn. local-internet-break-out.

Resultaat

Een kosteneffectief en probleemloos werkend netwerk met zeer korte Return On Investment.

"Het is goed werken met een team dat van aanpakken weet en met de klant meedenkt..."

Wietze Dam, Technical Manager IT