Zoeken

Comsenso lanceert haar Security Validation Service


Wilt u proactief kunnen reageren op mogelijke beveiligingsrisico's voordat ze schade kunnen aanrichten?

Wilt u weten wat de effectiviteit is van uw investeringen in uw digitale beveiliging?


De validatie van de effectiviteit van de IT beveiliging kan worden getest door een pentest uit te voeren en daarnaast hebben veel organisaties vulnerability scanning opgenomen in hun IT landschap om kwetsbaarheden op te sporen binnen hun netwerk. Grote organisaties hebben wellicht de luxe om een eigen red-team op te zetten, of huren dit in bij een externe partij.

De realiteit voor veel organisaties is echter een stuk weerbastiger; security expertise is schaars en de ontwikkelingen op cyber security gebied gaan razendsnel. Dagelijks verschijnen steeds meer items in het nieuws van organisaties die gehacked zijn, met alle schadelijke gevolgen van dien voor de mensen, reputatie en financieën.

De jaarlijkse pentest alleen is niet het antwoord op een optimaal beveiligde digitale infrastructuur. Pentesters, of red-teams inhuren is duur en de doorlooptijden van dergelijke tests zijn lang. Hierdoor zijn de resultaten al verouderd en minder relevant op het moment dat u het rapport in handen krijgt.

Dit moet toch anders kunnen?

Absoluut! De Security Validation Service van Comsenso, powered by Cymulate, biedt de oplossing die u nodig heeft.

Met onze Security Validation Service kunt u realistische en gecontroleerde aanvallen simuleren op uw netwerk. Dit stelt u in staat om zwakke plekken en beveiligingslekken te identificeren voordat kwaadwillende hackers dat doen. Hierdoor kunt u proactief uw beveiligingsmaatregelen versterken en mogelijke inbreuken voorkomen.

De voordelen:

  • Onze Security Validation Service stelt u in staat om de kwetsbaarheden van uw systeem te identificeren en de zwakke plekken te dichten voordat ze kunnen worden uitgebuit. Dit vermindert het risico op datalekken, financiële schade en reputatieverlies.
  • Daarnaast biedt onze Security Validation Service u een verbeterd inzicht in uw beveiligingsniveau. U krijgt inzicht in hoe goed uw beveiligingsmaatregelen functioneren en kunt op basis hiervan gerichte verbeteringen doorvoeren.
  • Hierdoor bent u in staat om uw beveiligingsbudget effectiever te gebruiken en slimmer te investeren in die gebieden die echt bescherming nodig hebben.

De Security Validation Service van Comsenso stelt u in staat om proactief te handelen en uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Bescherm uw organisatie tegen mogelijke inbreuken en versterk uw digitale weerbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze tool uw beveiligingsstrategie kan versterken


Meer weten over onze Security Validation Service?