Zoeken

SentineloneComsenso is authorized partner van SentinelOne en levert en implementeert het flag ship Next Gen AntiVirusproduct van SentinelOne. De cloud portal die bij deze dienst hoort geeft u het ultieme inzicht in wat er door uw gebruikers aan activiteiten op hun werkstations wordt uitgevoerd.

Uw gegevens staan tegenwoordig overal en nergens en worden overal vandaan benaderd. Het vertrouwen op enkel uw bestaande perimeterbeveiliging  is daarom behoorlijk risicovol.

SentinelOne voegt geavanceerde beveiliging toe op de plek vanwaar uw applicaties en gegevens worden benaderd; de laptops, tablets en andere werkstations van de eindgebruikers. Zij vormen een groot risico en bij hen beginnen tegenwoordig ook de meerderheid van aanvallen. Als er op de gebruiker-device ongeoorloofde software wordt opgestart, al dan niet binnen wèl geautoriseerde programma’s, dan wilt u dat weten en wilt u dat kunnen blokkeren op het moment dat het gebeurt. Dat is precies wat SentinelOne met haar nieuwe generatie AntiVirus product doet, naast uiteraard het bieden van ‘standaard’-beveiliging die de meer traditionele AV-producten ook bieden.


Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.