Zoeken

Cymulate


In hoeverre bent u in staat een antwoord te geven op de vraag “hoe effectief zijn onze security maatregelen”? En dat op ieder gewenst moment van de dag of nacht? Bijna altijd begint het antwoord op deze vraag met “wij denken ….” of “”wij nemen aan ….”.


Om meer inzicht te verkrijgen in de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen en of die geïnvesteerde euro’s ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de cyberveiligheid van uw IT-systemen is het regelmatig testen hiervan een belangrijke stap.

Comsenso heeft voor het continu inzicht verkrijgen in en het verbeteren van de security maatregelen gekozen voor het platform van Cymulate, specialisten in Continuous Security Validation.

Cymulate heeft een platform ontwikkeld waarmee het eenvoudig is om op ieder gewenst moment de juiste assessments uit te voeren, gebruikmakend van duizenden real-life cyber attacks, die uiteraard eerst onschadelijk zijn gemaakt. Volledig geautomatiseerd en herhaalbaar. En altijd gebruik makend van de meest recente attack technieken. Een soort “red team on steroids”.

Gecombineerd met de kennis en ervaring van gecertificeerd reseller Comsenso is Cymulate een krachtige oplossing waarmee het inzichtelijk maken van de risico’s die uw organisatie loopt zeer eenvoudig wordt. Het opsporen van eventuele zwakke plekken wordt daarmee even makkelijk als het bedienen van de muis.

Onze rol daarbij is het interpreteren van de bevindingen en het stellen van de prioriteiten voor welke risico’s aangepakt moeten worden. En wij adviseren u welke additionele oplossingen daarbij een goede toevoeging kunnen zijn op de bestaande maatregelen.

Het bepalen van welke nieuwe security producten of diensten voor uw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn is met het Cymulate platform zeer goed te doen. Door een proof of concept te installeren en de assessments hun werk te laten doen is vast te stellen wat wel en niet werkt in uw situatie en wij helpen u om te bepalen waarin u juist wel of juist niet een investering moet doen.

Comsenso en Cymulate, “You have questions, we have the answers”.


Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel met onze adviseurs op nummer +31 882 666 666 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Gerelateerde oplossingen